Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2015

ΜΕΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡ.ΣΠΙΡΤΖΗ

voria.gr,16/09/2015

Ο τέως υπουργός Υποδομών εκτιμά ότι συμφωνία με τον ανάδοχο για τη συνέχιση του έργου του μετρό, μπορεί να υπάρξει ως τέλος Οκτωβρίου.


Συνάντηση με τον τέως αναπλ. υπουργό Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων Χρήστο Σπίρτζη, είχε ο πρόεδρος των Εργαζομένων του Μετρό Θεσσαλονίκης στον κατασκευαστικό τομέα, Σταύρος Στέτσικας.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση των εργαζομένων, το αντικείμενο της συζήτησης αφορούσε την εξέλιξη του έργου και αναλύθηκαν διεξοδικά οι δυνατότητες που υπάρχουν για τη συνέχιση και την ολοκλήρωσή του.

Ο πρόεδρος των εργαζομένων πληροφορήθηκε από τον κ. Σπίρτζη, για τις διαπραγματεύσεις που προηγήθηκαν όλους τους προηγούμενους μήνες με το κοινοπρακτικό σχήμα του αναδόχου. Μάλιστα, όπως τόνισε ο κ. Σπίρτζης, η κοινοπραξία είχε υποχωρήσει από τις υπερβολικές αξιώσεις της και η ηγεσία του αρμόδιου υπουργείου, ήταν έτοιμη να καταλήξει σε συμφωνία με την άλλη πλευρά, αλλά προέκυψαν οι εκλογές.

Ο Τ. υπουργός, ανέφερε την προσωπική του εκτίμηση ότι η συμφωνία με τον ανάδοχο, μπορεί να ολοκληρωθεί ακόμη και μέχρι το τέλος Οκτωβρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.