Παρασκευή 29 Μαΐου 2009

Ο ΝΟΜΑΡΧΗΣ Π.ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΠΑΡΕΛΑΒΕ ΤΟ 1ο ΕΕΕΕΚ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ

Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, 29/05/2009

Ο ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Π. ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΠΑΡΕΛΑΒΕ ΤΟ 1Ο ΕΕΕΕΚ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ



Ένα νέο υπερσύγχρονο σχολικό συγκρότημα εμβαδού 1.570 τ.μ., με ένα θερμοκήπιο 100 τ.μ. και το διαμορφωμένο περιβάλλοντα χώρο του 1ου ΕΕΕΕΚ (Ειδικού Εργαστηρίου Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης για μαθητές με νοητική στέρηση) στο οικόπεδο του πρώην οικοτροφείου Αλέξανδρος (περικλείεται από τις οδούς Παυσιλύπου - Γρ. Λαμπράκη - Ολυμπιάδας, στην περιοχή της Τούμπας), που παραχωρήθηκε από το Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, παρέλαβε σήμερα από την ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ ο Νομάρχης Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Ψωμιάδης.

Κατά την υπογραφή του πρωτοκόλλου παράδοσης - παραλαβής, ο κ. Ψωμιάδης ευχαρίστησε τον Πρόεδρο της εταιρείας Αττικό Μετρό Γ. Γιαννή και τον Διευθυντή της διευθύνουσας υπηρεσίας του Μετρό Θεσσαλονίκης Ν. Σιδέρη για τη συνεργασία της εταιρείας στο θέμα της μεταστέγασης του 1ου ΕΕΕΕΚ, τονίζοντας τη μεγάλη σημασία της κατασκευής του έργου του μετρό για την πόλη της Θεσσαλονίκης.

Το νέο σχολικό συγκρότημα το οποίο κατασκευάστηκε από την εταιρία ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ μέσα σε επτά μόλις μήνες και κόστισε 1.400.000 ευρώ, θα στεγάζει πλέον το 1ο ΕΕΕΕΚ.

Το σχολείο αυτά, μέχρι σήμερα στεγαζόταν στον αύλειο χώρο του Παπαφείου Ιδρύματος, σε κτίριο που θα κατεδαφιστεί προκειμένου να γίνει σταθμός του μετρό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.