Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2010

Επίσπευση της ολοκλήρωσης του μετρό ζητά το ΒΕΘ

ΒΕΘ, 20/12/2010

Την επίσπευση της ολοκλήρωσης του έργου του μετρό αλλά και των επεκτάσεων του ζήτησε ο πρόεδρος του ΒΕΘ Παναγιώτης Παπαδόπουλος κατά τη διάρκεια συνάντησης που είχε η διοικητική επιτροπή του Επιμελητηρίου με το διευθυντή του Μετρό Θεσσαλονίκης Γιώργο Κωνσταντινίδη...
«Πρέπει να γίνουν τα αδύνατα δυνατά προκειμένου να παραδοθεί άμεσα ένα έργο λειτουργικό στους κατοίκους της Θεσσαλονίκης. Δίκαια διαμαρτύρονται οι επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται κοντά σε περιοχές όπου αναπτύσσεται το μετρό καθώς πέρα από τον οικονομική κρίση που τους ταλανίζει έχουν να αντιμετωπίσουν και τις λαμαρίνες, που επί μακρόν, βρίσκονται μπροστά στις προσόψεις των καταστημάτων τους» σημείωσε ο κ. Παπαδόπουλος. Από την πλευρά του ο κ. Κωνσταντινίδης τόνισε ότι καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου η κατασκευή του μετρό να τρέξει. Έχουν, μάλιστα γίνει διπλές οι βάρδιες των αρχαιολόγων που ασχολούνται με το  έργο.
Σύμφωνα με τον ίδιο ο βασικός άξονας των 9,6 χιλιομέτρων του μετρό θα ολοκληρωθεί το 2015 ενώ γίνονται προσπάθειες προκειμένου να επισπευσθεί και η γραμμή για την Καλαμαριά. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.