Πέμπτη 10 Μαρτίου 2011

Χωρίς αντίκρισμα οι πανηγυρισμοί Μαγκριώτη για το Μετρό!

taxalia, 10/03/2011
Άμεση ήταν η αντίδραση του Στράτου Σιμόπουλου, αναπληρωτή γραμματέα παραγωγικών τομέων της ΝΔ, στους πανηγυρισμούς του υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων αλλά και της διοίκησης της Αττικό Μετρό, για την πρώτη είσοδο του Μετροπόντικα σε κατασκευασμένο σταθμό του Μετρό Θεσσαλονίκης.  "Οι πανηγυρισμοί", αναφέρει στην ανακοίνωση του ο κ. Σιμόπουλος, "δεν συνδυάζονται καθόλου με την...

προοπτική της περάτωσης της βασικής γραμμής με καθυστέρηση άνω των 2 ετών, ενώ ακόμη δεν υπάρχει ανάδοχος για την πρώτη επέκταση προς Καλαμαριά. «Επί χάρτου» παραμένουν και τα σχέδια για όλες τις υπόλοιπες επεκτάσεις, οι οποίες θεωρητικά μόνο υφίστανται και επί της ουσίας θα αργήσουν πολλά χρόνια να τις δουν σε λειτουργία οι κάτοικοι της Θεσσαλονίκης. Παράλληλα, χωρίς αντίκρισμα παραμένουν οι συνεχείς επισημάνσεις εκ μέρους των θεσμικών παραγωγικών φορέων της πόλης, της ανάγκης υποστήριξης των επαγγελματιών και των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στον άξονα κατασκευής του Μετρό, με τους αρμοδίους να αρκούνται μόνο σε σχετικές συναντήσεις και διαβουλεύσεις".
Και συνεχίζει η ανακοίνωση του αναπληρωτή γραμματέα παραγωγικών τομέων της ΝΔ: "Η προσπάθεια ανακούφισης των συγκεκριμένων επιχειρήσεων της Θεσσαλονίκης πρέπει να γίνει πράξη, καθώς οι εργασίες υλοποίησης του έργου, σε συνδυασμό με την παρατεταμένη και βαθιά ύφεση στην αγορά, οδηγούν σε «λουκέτο» πολλά καταστήματα και σε απόγνωση τους επαγγελματίες".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.