Πέμπτη 10 Μαρτίου 2011

Στη διάνοιξη σταθμού του Μετρό ο Γ. Μαγκριώτης

euro2day, 10/03/2011
Ο Υφυπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Γιάννης Μαγκριώτης, παρευρέθηκε σήμερα το πρωί στο σταθμό «Ευκλείδης» του Μετρό στη Θεσσαλονίκη (συμβολή των οδών Κωνσταντινουπόλεως και Kατσιμίδη), όπου πραγματοποιήθηκε η διάνοιξη του σταθμού από τον μετροπόντικα...


Σε δηλώσεις του προς τους δημοσιογράφους, ο κ. Μαγκριώτης τόνισε:

«Σήμερα είναι μια πολύ καλή μέρα για την πόλη και μας γεμίζει χαρά. Η άφιξη του μετροπόντικα στον πρώτο κατασκευασμένο και ολοκληρωμένο σταθμό δείχνει, πως το μετρό έχει πάρει τον καλό δρόμο, ξεπερνά καθημερινά τα προβλήματα και θα ολοκληρωθεί στους χρόνους που έχουμε προαναγγείλει. Εκτιμούμε, πως στο τέλος του 2014, αρχές του 2015 η πρώτη γραμμή θα έχει ολοκληρωθεί.

Θέλω να ευχαριστήσω, τους εργαζόμενους στην κοινοπραξία, που δουλεύουν κάτω από δύσκολες συνθήκες σε ένα δύσκολο έργο, τους εργαζομένους στην Αττικό Μετρό Α.Ε. και το ΔΣ της, τον ανάδοχο και όλους αυτούς που προσπαθούν και έχουμε αυτά τα θεαματικά αποτελέσματα.

Πάνω από 850 άτομα συνολικά απασχολούνται στην κατασκευή της πρώτης γραμμής και είμαι βέβαιος, πως με την δημοπράτηση της επέκτασης προς την Καλαμαριά και την ανάπτυξη των υπόλοιπων κατασκευαστικών μετώπων, μέχρι του χρόνου θα υπερδιπλασιαστεί ο αριθμός των εργαζομένων στο μετρό της Θεσσαλονίκης. Είναι πάρα πολύ σημαντικό, ότι δημιουργούνται και προσφέρονται θέσεις απασχόλησης και εισοδήματα στην πόλη μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.