Πέμπτη 7 Απριλίου 2011

Περιοριστικά μέτρα κυκλοφορίας στη συμβολή των οδών 26ης Οκτωβρίου και Μοναστηρίου

diavgeia, 07/04/2011

Περιοριστικά μέτρα κυκλοφορίας στη συμβολή των οδών 26ης Οκτωβρίου και Μοναστηρίου του Δήμου Θεσσαλονίκης, για την εκτέλεση εκτάκτων εργασιών διαμόρφωσης της τριγωνικής νησίδας ενόψει υλοποίησης της επόμενης κυκλοφοριακής φάσης Ε΄, στο πλαίσιο του έργου ΜΕΛΕΤΗ, ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΘΕΣΗ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ-Σταθμός Δημοκρατίας, από την Κοινοπραξία ΜΕΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ...




α. Κατά την εκτέλεση εκτάκτων εργασιών διαμόρφωσης της τριγωνικής νησίδας ενόψει υλοποίησης της επόμενης κυκλοφοριακής φάσης Ε΄, να διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας του κλάδου που συνδέει την οδό 26ης Οκτωβρίου με το ρεύμα πορείας προς τα ανατολικά της Πλατείας Δημοκρατίας, σε μήκος είκοσι (20) περίπου μέτρων πριν από τη διάβαση των πεζών που υπάρχει στο σημείο.


β. Η κυκλοφορία των οχημάτων να γίνεται από τις ελεύθερες λωρίδες κυκλοφορίας του ιδίου κλάδου της οδού 26ης Οκτωβρίου.


γ. Οι εργασίες να εκτελεστούν από την 07.00΄ ώρα της Παρασκευής 8-4-2011 μέχρι την 07.00΄ ώρα της Κυριακής 10-4-2011.


1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος10/4/11, 10:07 μ.μ.

    Την ερχόμενη εβδομάδα θα δοθεί σε κανονική? κυκλοφορία ο δρόμος της Μοναστηρίου προς τον σιδηροδρομικό σταθμό.
    Ρε παιδιά, κανείς δεν σκέφθηκε να διαπλατύνει το πεζοδρόμιο σε εκείνα τα κάποιες εκατοντάδες μέτρα ώστε να δώσει στους πεζούς ένα αξιοπρεπές πεζοδρόμιο? Αυτό που πάτε να δώσετε είναι πεζοδρόμιο σε λεωφόρο; Ντροπή στην κατασκευαστική, ντροπή και στο Δήμο Θεσσαλονίκης ντροπή σε κάθε αρμόδιο-αναρμόδιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.