Παρασκευή 1 Απριλίου 2011

Προχωράει ο σταθμός στο Παπάφειο

spnews, 01/04/2011
Μια διεξοδική συζήτηση φαίνεται ότι ήταν αρκετή για να δοθεί τελικά η τελική έγκριση από τη Μητρόπολη Θεσσαλονίκης για να προχωρήσουν τα έργα στο σταθμό μετρό του Παπαφείου, μετά από αρκετούς μήνες όπου η υπόθεση βρισκόταν στον αέρα...


Μετά τη δημόσια έκκληση για συνεργασία στο θέμα του μετρό από τον υφυπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Γιάννη Μαγκριώτη, πραγματοποιήθηκε συνάντηση του υφυπουργού με το Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης Άνθιμο και τον αντιδήμαρχο Περιβάλλοντος Κωνσταντίνο Ζέρβα, προκειμένου να διευθετηθούν οι εκκρεμότητες σχετικά με το θέμα του σταθμού «Παπάφειο».
Μετά το πέρας της συνάντησης που έγινε σε πολύ καλό κλίμα, φαίνεται να απομένουν και κάποιες τελευταίες διευθετήσεις προκειμένου το εργοτάξιο στο Παπάφειο να πιάσει ξανά δουλειά.
ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΖΑΒΛΙΑΡΗΣ

1 σχόλιο:

  1. Ο κ. Μαγκριώτης μάλον βλέπει πολλά όνειρα. Καλόν είναι να αλλάξει πλευρό. Στην γωνία τον περιμένουν οι απόφοιτοι του Παπαφείου γιατί άλλα τους έλεγε σαν αντιπολίτευση και άλλα κάνει τώρα. Έχει ο καιρός γυρίσματα! Οι απόφοιτοι είναι η ασπίδα του Παπαφείου. ΔΕΝ ΠΑΡΑΧΩΡΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΕΚΑΤΟΣΤΟ ΓΗΣ. Αρκετά φάγαν.
    Αγανακτισμένος απόφοιτος
    του ΠΑΠΑΦΕΙΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.