Τετάρτη 13 Απριλίου 2011

Από διαμαρτυρόμενους μας κάνουν υποστηρικτές

spnews, 13/04/2011
Την ικανοποίηση τους εξέφρασαν οι καταστηματάρχες της οδού Μοναστηρίου μετά και την απομάκρυνση του εργοταξίου του μετρό από τη νότια πλευρά της οδού και την εγκατάσταση του στη βόρεια πλευρά, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι η πληγή που ταλαιπωρούσε τις ζωές τους επιτέλους κλείνει...


 Οι καταστηματάρχες αποδίδουν την περάτωση του έργου και την ταχύτητα με την οποία εκτελέστηκαν οι εργασίες, στη νέα διοίκηση του υπουργείου Υποδομών, αλλά και στα νέα στελέχη της ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ, που από ότι φάνηκε έδωσαν πνοή στο έργο. Όπως λένε άλλωστε χαρακτηριστικά οι καταστηματάρχες οι κινήσεις που έκαναν τους έδωσαν ελπίδα με αποτέλεσμα από διαμαρτυρόμενοι να γίνουν υποστηρικτές.
 Ιδιαίτερες ευχαριστίες οι καταστηματάρχες δίνουν στον υφυπουργό Γιάννη Μαγκριώτη, τη νέα διοίκηση της ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ και το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου Κ. Ζέρβα, τα νέα στελέχη της ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ στη Θεσσαλονίκη, τον διευθυντή Γ. Κωνσταντινίδη, τον υποδιευθυντή Γ. Καρακίτσιο, τον γεν. επιβλέπων Κ. Κολομόνδο και τους επιβλέποντες στο Βαρδάρι, Γ. Γουλτίδη και Γ. Καράμπαλη. Τα στελέχη της Κοινοπραξίας, τον διευθυντή Μ. Σίμα, τον διευθυντή της ΑΕΓΕΚ Ν. Κουταβά, τον εργοταξιάρχη Χ. Τζαβέλα, τον εργοδηγό Δ. Οικονομίδη, τους αρχαιολόγους κ.α. και περισσότερο απ’ όλους τους εργάτες, που νυχθημερόν εργάζονται για να τα καταφέρουν, το Σωματείο των εργαζομένων και τον πρόεδρο τους Χ. Κυπριανίδη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.