Δευτέρα 2 Μαΐου 2011

Θα υπάρξει ενδιαφέρον για τους εμπόρους που πλήττονται από το Μετρό;

voria, 02/05/2011
Ξένος πόνος όνειρο, συνηθίζουμε να λέμε και αυτό φαίνεται ότι συμβαίνει με το πρόβλημα των εμπόρων που πλήττονται από τις εργασίες του Μετρό...


Ξένος πόνος όνειρο, συνηθίζουμε να λέμε. Αυτό φαίνεται ότι συμβαίνει με το πρόβλημα των εμπόρων που πλήττονται από τις εργασίες του Μετρό, για τους οποίους κατά διαστήματα εκδηλώνεται ένα φραστικό ενδιαφέρον, και μετά το θέμα ξεχνιέται. Πρέπει άραγε να αρχίσουν να κλείνουν τους δρόμους ή να πετούν μολότοφ για να συγκινηθεί κάποιος; Διότι η πράξη έχει αποδείξει, πως μόνον έτσι συγκινείται η πολιτεία.
Η Βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης, Εύα Καϊλή κατέθεσε ερώτηση προς την Υπουργό Λούκα Κατσέλη, με την οποία ρωτά αν θα στηριχθούν οικονομικά οι επιχειρηματίες, με την πολιτεία να αναλαμβάνει ένα μέρος της κάλυψης των εισφορών προς τους εργαζόμενους για να διατηρηθούν οι θέσεις εργασίας. Επαινετή η πρωτοβουλία της βουλευτή, περιμένουμε όμως να υπάρξει μια συνεχής όχληση των αρμοδίων, με κοινές ενέργειες όλων των βουλευτών της Θεσσαλονίκης. Το πρόβλημα δεν είναι ούτε μόνο γαλάζιο ούτε μόνο πράσινο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.