Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2011

Περιοριστικά μέτρα κυκλοφορίας σε τμήματα των οδών Εγνατία και Λαγκαδά

diavgeia, 25/11/2011

Περιοριστικά μέτρα κυκλοφορίας σε τμήματα των οδών Εγνατία και Λαγκαδά του Δήμου Θεσ/νίκης, για την εκτέλεση εκτάκτων εργασιών επισκευής του ασφαλτοτάπητα και σχάρας υδροσυλλογής ομβρίων, στα πλαίσια του έργου κατασκευής του ΜΕΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ...



Κατά την εκτέλεση εκτάκτων εργασιών επισκευής του ασφαλτοτάπητα σε τμήμα της οδού Εγνατίας και επισκευής σχάρας υδροσυλλογής ομβρίων σε τμήμα της οδού Λαγκαδά,  θα εφαρμοστούν οι ακόλουθες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:



Α΄ Φ Α Σ Η
(1) Θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας της οδού Λαγκαδά, στο ρεύμα πορείας προς την οδό Μοναστηρίου, σε μήκος σαράντα πέντε(45) μέτρων, πριν από τη διάβαση πεζών που βρίσκεται στη συμβολή της με την οδό Μοναστηρίου, χωρίς να επηρεάζεται η διάβαση πεζών.
(2) Η κυκλοφορία των οχημάτων να διεξάγεται από τις ελεύθερες λωρίδες κυκλοφορίας του ίδιου ρεύματος πορείας.

Β΄ Φ Α Σ Η
(1) Θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο αριστερό άκρο του οδοστρώματος κατά μήκος της δεξιάς στροφής από την οδό Εγνατία προς την οδό Λαγκαδά (πλατεία Δημοκρατίας), επτά(7) μέτρα πριν από τη στροφή και μέχρι το ύψος με τη διάβαση πεζών που βρίσκεται στο εν λόγω σημείο, χωρίς να επηρεάζεται η διάβαση πεζών.

(2) - Η κυκλοφορία των οχημάτων που κινούνται από την οδό Εγνατία προς την οδό Λαγκαδά θα διεξάγεται από το ελεύθερο τμήμα του οδοστρώματος ελάχιστου πλάτους τεσσάρων(4) μέτρων.
- Επισημαίνεται ότι η κυκλοφορία των οχημάτων στις δύο λωρίδες κυκλοφορίας της οδού Εγνατίας που οδηγούν στην οδό Μοναστηρίου θα διεξάγεται κανονικά.

 Οι εργασίες να εκτελεστούν από την 07.00΄ ώρα μέχρι την 15.00΄ ώρα της Κυριακής 27-11-2011.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.