Δευτέρα 23 Ιουνίου 2014

Δείτε το εσωτερικό του σταθμού του ΜΕΤΡΟ στη Φλέμινγκ

taxalia.blogspot.gr, 23/06/2014
Τη μοναδική ευκαιρία να δουν το εσωτερικό του σταθμού του Μετρό στην διαστάυρωση Δελφών και Φλέμινγκ είχαν σήμερα όσοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του ΓΓ Δημοσίων Έργων Στράτου Σιμόπουλου και της ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ... Το TAXALIA ήταν εκεί και κατέγραψε την παρουσίαση της ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ καθώς και τους διαλόγους των υπεύθυνων του έργου με κατοίκους της περιοχής. Να σημειωθεί πως από τις 17.00 έως τις 17.45 που ήμασταν εκεί πάνω από 100 πολίτες, εκτός από τους δημοσιογράφους, ήρθαν να επισκεφτούν τον σταθμό.

https://www.youtube.com/watch?v=0VXS0cshhkE

 "Θα προλάβουμε να δούμε ΜΕΤΡΟ πριν πεθάνουμε;" είπε ένας πολίτης και άνοιξε συζήτηση με τον υπεύθυνο της ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Γ. Κωνσταντινίδη και τον Στράτο Σιμόπουλο. Δείτε τη συζήτηση:

https://www.youtube.com/watch?v=ghnHjNoBJvA


"Βρισκόμαστε  στον σταθμό της οδού Φλέμινγκ, ενός σταθμού που από άποψη δουλειάς πολιτικού μηχανικού είναι πολύ προχωρημένος. Θέλω να τονίσω πως ένα έργο το οποίο βρήκαμε με πολλά προβλήματα και ουσιαστικά σταματημένο, το έχουμε επανεκκινήσει, εργαζόμαστε στον ανατολικό του τομέα με έναν καλό ρυθμό και περιμένουμε να λυθεί το θέμα της προσφυγής του Δήμου Θεσσαλονίκης στο ΣτΕ για τη Βενιζέλου ώστε να αποδεσμευθούμε από ένα ακόμα πρόβλημα" τόνισε ο Στρ. Σιμόπουλος. 

Επίσης σε ερώτηση πολίτη σημείωσε πως δεν υπάρχει κανένα απολύτως με την χρηματοδότηση του έργου και πως το μόνο κώλυμα είναι το θέμα των Αρχαίων της Βενιζέλου. Ο Αντιδήμαρχος Κωνσταντίνος Ζέρβας πάντως είπε σχετικά: "Θα πρέπει να σεβαστούμε την πολιτιστική μας κληρονομιά.  Ο Δήμος Θεσσαλονίκης έδειξε μια ιδιαίτερη ευαισθησία στις αρχαιότητες της Βενιζέλου και λαμβάνεται κάθε μέριμνα ούτως ώστε αυτό που δήλωσε και η πολιτεία και ο Δήμος Θεσσαλονίκης, δηλαδή τη διατήρηση του μεγαλύτερου δυνατού τμήματος της μέσης οδού".























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.