Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΣ 1ης ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011

28/11/2011

Κάλεσμα στους εργαζόμενους για συμμετοχή στο συλλαλητήριο του Ε.Κ.Θ., την Πέμπτη στις 1 Δεκεμβρίου στις 10:30π.μ., μπροστά στο Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης, απευθύνει η Οργανωτική Επιτροπή του Σωματείου Εργαζομένων στο Μετρό Θεσσαλονίκης.
Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρεται μεταξύ άλλων:




Συναδέλφισσες και συνάδελφοι,
     Η αδιέξοδη πολιτική που έχει οδηγήσει τη χώρα στην ύφεση, το λαό σε οικονομική εξαθλίωση και σε πρωτόγνωρη υποβάθμιση του βιοτικού επιπέδου του, συνεχίζεται.
    Η πολιτική αυτή που βάζει σε δοκιμασία  τις αντοχές μας και την πίστη και την ελπίδα μας στο αύριο, δεν είναι  απάντηση στα προβλήματα του λαού και της χώρας.
   Με συνέπεια  στις αρχές και τις αξίες του,  το Σωματείο Εργαζομένων στο Μετρό Θεσσαλονίκης, βρέθηκε από την αρχή στην πρώτη γραμμή του αγώνα για την υπεράσπιση των κοινωνικών αγαθών, του δικαιώματος όλων στη ζωή και την αξιοπρέπεια.
   Από την πρώτη στιγμή, ταχτήκαμε υπέρ των δράσεων που συσπειρώνουν όλους τους εργαζόμενους και παραμείναμε αταλάντευτα στη θέση, ότι οι πανελλαδικές, πανεργατικές κινητοποιήσεις, είναι οι μόνες που μπορούν να οδηγήσουν στην ανάπτυξη του μαζικού κινήματος και στην ανατροπή αυτής της πολιτικής.
    Η θέση μας αυτή δικαιώθηκε από τη μεγάλη συμμετοχή στις Γενικές απεργίες και τα συλλαλητήρια, αλλά και από τις αποφάσεις του ίδιου του Σωματείου.
    Σήμερα που η επίθεση στα κοινωνικά μας δικαιώματα διευρύνεται, το Σωματείο Εργαζομένων στο Μετρό Θεσσαλονίκης, βρίσκεται για μία ακόμη φορά στην πρώτη γραμμή του Αγώνα.

Όλοι στην 24ωρη  Γενική απεργία την Πέμπτη, 1η Δεκεμβρίου 2011
και στο συλλαλητήριο στις 10:30πμ στο Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Η Οργανωτική Επιτροπή του Σωματείου Εργαζομένων στο Μετρό Θεσσαλονίκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.