Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

ΟΕΕΘ: Η κατασκευή του Μετρό έχει βαλτώσει

voria, 07/06/2012
Η ΟΕΕ καλεί τον δήμαρχο να πραγματοποιήσει μια σύσκεψη με τους παραγωγικούς φορείς, προκειμένου να ενημερωθούν όλοι για την πορεία του έργου...

Επιστολή προς τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης και τον διευθυντή του Μετρό Θεσσαλονίκης απέστειλε η Ομοσπονδία Επαγγελματιών και Εμπόρων Θεσσαλονίκης, κάνοντας λόγο για την αδικαιολόγητη καθυστέρηση κατασκευής του Μετρό της πόλης.
«Το έργο αυτό, που έχει ως σκοπό να ανακουφίσει συγκοινωνιακά τους κατοίκους της και να συμβάλλει στην οικονομική και τουριστική ανάπτυξη της πόλης, καθυστερεί δραματικά και θα λέγαμε επιγραμματικά ότι έχει βαλτώσει» σημειώνει στην επιστολή η ΟΕΕΘ.
Όπως σημειώνει, έχει δημιουργήσει οξύτατο οικονομικό πρόβλημα για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και τα καταστήματα που βρίσκονται γύρω από τα εργοτάξια του Μετρό, αφού η διαμορφωθείσα κατάσταση πρόσβασης του καταναλωτικού κοινού προς τις επιχειρήσεις αυτές έχει καταστεί εντελώς αδύνατη.
Καλεί τον δήμαρχο να πραγματοποιήσει μια σύσκεψη με τους παραγωγικούς φορείς, προκειμένου να ενημερωθούν όλοι για την πορεία του έργου και να ληφθούν σχετικές πρωτοβουλίες και αποφάσεις για τις ενέργειες που πρέπει να γίνουν περαιτέρω, ώστε το έργο να παραδοθεί άμεσα.
«Άλλωστε, βρισκόμαστε σε μια περίοδο τουριστική και εν μέσω κρίσης, που επιβάλλεται η αποπεράτωση του Μετρό να είναι η πρώτη προτεραιότητα για την πόλη μας» καταλήγει η επιστολή.

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος9/6/12, 5:55 μ.μ.

    EINAI ΑΝΕΡΟ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΚΟ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ.
    ΠΟΤΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΣΤΕΛΕΧΗ ΠΟΥ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΟΥΝ ΛΕΥΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΡΟ.
    ΤΑ ΛΕΥΤΑ , ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ , ΕΧΟΥΝ ΣΤΡΙΨΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΑΘΗΝΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.