Τρίτη 7 Οκτωβρίου 2014

Πρόεδρος εργαζομένων Μετρό Θεσσαλονίκης: Δεν ξέρω αν μπαίνει σε τελική ευθεία το έργο

thestival.gr,07/10/2014

Για τη φημολογία ότι ο εργολάβος του έργου για το Μετρό Θεσσαλονίκης θα αποχωρήσει τον ερχόμενο Δεκέμβριο, μίλησε ο Χάρης Κυπριανίδης, πρόεδρος εργαζομένων μετρό Θεσσαλονίκης.

«Η φημολογία ακούγεται εδώ και κάποιους μήνες. Βασίζεται κυρίως στο ότι λήγει η σύμβαση του έργου και τελειώνει η διετής παράταση που έχει πάρει το 2012», ανέφερε ο κ. Κυπριανίδης στον ρ/σ/του Alpha Θεσσαλονίκης.

Για τη συνάντηση του δημάρχου Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη με τον υπουργό Μεταφορών Μιχάλη Χρυσοχοϊδη, πριν περίπου δυο μήνες, κατά την οποία ανέφεραν πως το Μετρό μπαίνει σε τελική ευθεία ο κ. Κυπριανίδης σχολίασε : «Δεν ξέρω αν μπαίνει σε τελική ευθεία το έργο. Πιθανόν ούτε ο ίδιος ο κ. Χρυσοχοΐδης γνωρίζει ότι λήγει η σύμβαση του έργου και μπορεί να σταματήσει και να μείνει όπως είναι».

Ο πρόεδρος των εργαζομένων θεώρει πως πρέπει να πραγματοποιηθούν συσκέψεις, ώστε να παρθούν κάποιες αποφάσεις. «Θέλει αποφάσεις για τη Βούλγαρη και τη Βενιζέλου. Τα δυο εργοτάξια που δεν προλαβαίνουν να είναι έτοιμα στην ημερομηνία που έπρεπε να είναι έτοιμα. Οπότε πρέπει να αποφασίσουν να λειτουργήσει το Μετρό χωρίς αυτά. Για να έχουμε μετρό το 2018 θα πρέπει να γίνουν αυτά και να δουλεύουμε σε φουλ ρυθμούς», είπε ο κ. Κυπριανίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.