Πέμπτη 30 Μαρτίου 2017

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω έργων ανάσυρσης γερανού στο μετρό Θεσσαλονίκης

seleo.gr, 30/03/2017
Από τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης ανακοινώνεται ότι, από σήμερα  και για 48 ώρες, στο πλαίσιο εκτέλεσης έκτακτης ανάσυρσης τηλεσκοπικού γερανού στον υπο κατασκευή σταθμό του μετρό Καλαμαριά, πραγματοποιούνται κυκλοφοριακές παρεμβάσεις σε κεντρικές οδούς του Δήμου Καλαμαριάς, ενώ υπάρχουν και αλλαγές στα δρομολόγια των αστικών λεωφορείων.
Ειδικότερα :

 Δεν επιτρέπεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην οδό Αιγαίου και στα δύο  ρεύματα κυκλοφορίας, από τη συμβολή της με την οδό Χαλδίας έως την συμβολή της με την οδό Πόντου.
Δεν επιτρέπεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην οδό Πόντου και στα δύο  ρεύματα κυκλοφορίας, από την συμβολή της με την οδό Παρχαρίδου έως την συμβολή της με την οδό Ριζούντος.
- Η κυκλοφορία θα διεξάγεται από τις περιμετρικές οδούς.
- Επίσης, δεν επιτρέπεται η στάση και η στάθμευση όλων των οχημάτων σε όλο το μήκος του αποκλεισμού της κυκλοφορίας.
- Σε καίρια σημεία υπάρχουν αστυνομικοί που ρυθμίζουν την κυκλοφορία.
Οι πολίτες, προς αποφυγή ταλαιπωρίας τους, να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους με τα Ι.Χ. αυτοκίνητά τους προς τις οδούς που οδηγούν στο χώρο των εργασιών, να συνεργάζονται με τους διατεταγμένους σε υπηρεσία στο σημείο αστυνομικούς και να απομακρύνουν τα σταθμευμένα οχήματα από τις ανωτέρω οδούς, που απαγορεύεται η στάθμευση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.