Δευτέρα 4 Μαΐου 2009

Ικανοποίηση Κ. Γκιουλέκα για την πρόοδο των εργασιών στο Μετρό Θεσσαλονίκης

ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ, 04/05/2009

Τα γραφεία της Περιφερειακής Διεύθυνσης Μακεδονίας του ΑΠΕ-ΜΠΕ, στη Θεσσαλονίκη, επισκέφθηκε, σήμερα, ο υφυπουργός Εσωτερικών, αρμόδιος για θέματα ΜΜΕ, Κωνσταντίνος Γκιουλέκας.

O υφυπουργός Εσωτερικών, αρμόδιος για θέματα ΜΜΕ, Κωνσταντίνος Γκιουλέκας.

Ο κ. Γκιουλέκας συνομίλησε με τους εργαζόμενους και ενημερώθηκε από τη διεύθυνση για τις δραστηριότητες και τους στόχους της Περιφερειακής Διεύθυνσης Μακεδονίας του ΑΠΕ-ΜΠΕ, που έχει ως χώρο ευθύνης τη βόρεια Ελλάδα, τα Βαλκάνια και την ομογένεια.

Νωρίτερα, ο κ. Γκιουλέκας επισκέφθηκε το κεντρικό εργοτάξιο, στην αφετηρία του μετρό Θεσσαλονίκης, όπου ενημερώθηκε από τον επικεφαλής της εταιρείας Αττικό Μετρό Ευάγγελο Γαλούση, και για την πρόοδο των έργων.

Οι εκπρόσωποι της εταιρείας ανέφεραν στον υφυπουργό ότι ο πρώτος μετροπόντικας έχει προχωρήσει 600 μέτρα και έχει φθάσει στη συμβολή των οδών Εγνατίας και Δωδεκανήσου, ενώ ο δεύτερος στην περιοχή του ξενοδοχείου Καψής.

Ο κ. Γκιουλέκας εξέφρασε την ικανοποίησή του για τις διαβεβαιώσεις που έλαβε ως προς τις ασφαλιστικές δικλείδες του έργου σε θέματα στατικότητας.

"Ένα έργο αναπτυξιακής πνοής για τη Θεσσαλονίκη, που χρόνια βρισκόταν στα χαρτιά, με υποσχέσεις χωρίς αντίκρισμα από τις προηγούμενες κυβερνήσεις, βρίσκεται στη φάση της υλοποίησης. Ως Θεσσαλονικιός είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος γι' αυτό. Δεν πρέπει να χάσουμε άλλο χρόνο, η Θεσσαλονίκη χρειάζεται σύγχρονες υποδομές και ενωμένοι πρέπει να διεκδικήσουμε αυτά που μας ανήκουν", ανέφερε- μεταξύ άλλων- ο κ. Γκιουλέκας.

Πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.