Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2009

Συμμετοχή του Υφυπουργού, κ. Ι. Μαγκριώτη στην συνάντηση - διαβούλευση για την «Εξωτερική Περιφερειακή Θεσσαλονίκης» και αυριανό πρόγραμμα υφυπουργού.

Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, 22/11/2009

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


ΘΕΜΑ: Συμμετοχή του Υφυπουργού, κ. Ι. Μαγκριώτη στην συνάντηση - διαβούλευση για την «Εξωτερική Περιφερειακή Θεσσαλονίκης» και αυριανό πρόγραμμα υφυπουργού.


Ο Υφυπουργός Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων κ. Ιωάννης Μαγκριώτης συμμετείχε σήμερα, σε συνάντηση - διαβούλευση της Διοίκησης της Εγνατίας Α.Ε., με τη Διοίκηση του Δήμου και τους Εκπροσώπους των Τοπικών Φορέων για την χάραξη της «Εξωτερικής Περιφερειακής Θεσσαλονίκης», στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Θέρμης.

Στη Συνάντηση, ο κ. Μαγκριώτης μεταξύ άλλων, τόνισε:



«Θεωρώ καθοριστικό γεγονός τη σημερινή ανοιχτή διαβούλευση για τη λύση των προβλημάτων από την χάραξη της «Εξωτερικής Περιφερειακής Θεσσαλονίκης» και ευχαριστώ όλους για την εποικοδομητική τους συμμετοχή.

Η «Εξωτερική Περιφερειακή Θεσσαλονίκης» μαζί με το ΜΕΤΡΟ Θεσσαλονίκης, είναι τα δύο μεγάλα συγκοινωνιακά έργα της Θεσσαλονίκης, αλλά και της ευρύτερης περιοχής.

Δύο έργα που θα συμβάλλουν σε μεγάλο βαθμό στη λύση του μεγάλο κυκλοφοριακού προβλήματος της πόλης, αλλά και στην επικοινωνία της ευρύτερης περιοχής της Κεντρικής Μακεδονίας με το Αεροδρόμιο «Μακεδονία» και την Χαλκιδική. Έργα που θα συμβάλλουν στην οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη και συνοχή, της ευρύτερης περιοχής.

Δέσμευση της Κυβέρνησής μας είναι η λύση των προβλημάτων που υπάρχουν και για τα οποία έχουν διατυπωθεί σημαντικές ενστάσεις από το Δήμο αλλά και άλλους φορείς της Θέρμης, όπως και της «Κηπούπολης» και της περιοχής των Πεύκων.

Πιστεύω, πως όλοι μαζί μπορούμε να βρούμε λύσεις που να σέβονται το περιβάλλον και τους σχεδιασμούς για την οικιστική ανάπτυξη της περιοχής.

Είναι σημαντικό να δώσουμε γρήγορα τις αναγκαίες λύσεις για να μπορέσουμε να διασφαλίσουμε τους αναγκαίους πόρους για τη δημοπράτηση του έργου».

*

Αυριανό Πρόγραμμα Υφυπουργού Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων
κ. Ιωάννη Μαγκριώτη

Αύριο Δευτέρα, 23 Νοεμβρίου 2009, ο Υφυπουργός Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων κ. Ιωάννης Μαγκριώτης θα συναντηθεί στις:

· 10:30 π.μ. με τον Υφυπουργό Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, κ. Μάρκο Μπόλαρη.

· 12:00 μ.μ. θα επισκεφθεί το Δήμο Νεαπόλεως Θεσσαλονίκης και θα συναντηθεί με τον Δήμαρχο κ. Ναθαναήλ Λαδόπουλο.

Το απόγευμα στις 19:30 θα παρευρεθεί στη Συνεδρίαση του Δ.Σ. του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, με θέμα: «Τα προβλήματα που δημιουργούν τα εργοτάξια του ΜΕΤΡΟ στο Επαγγελματικό και Εμπορικό κόσμο της πόλης».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.