Τρίτη 4 Μαΐου 2010

Κορυφώνεται την Τετάρτη το απεργιακό κύμα

Αγγελιοφόρος, 04/05/2010

Κορυφώνονται την Τετάρτη 5 Μαΐου, δεύτερη μέρα της 48ωρης απεργίας της ΑΔΕΔΥ και ημέρα 24ωρης απεργίας της ΓΣΕΕ, οι απεργιακές κινητοποιήσεις των δημοσίων και ιδιωτικών υπαλλήλων. 
Πορεία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη. Το Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης και η ΕΔΟΘ, καλούν σε συγκέντρωση στην Αρχαία Αγορά στην πλατεία Αριστοτέλους στις 10 και μισή...


Ποιοι απεργούν
Την Τετάρτη απεργεί για δεύτερη ημέρα ο δημόσιος τομέας, οι δάσκαλοι, οι καθηγητές και το ΕΚΑΒ. Επίσης, 24ωρη απεργία έχουν κηρύξει η ΟΤΟΕ (εργαζόμενοι στις τράπεζες), η ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ και η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία (ΠΝΟ). Ακόμη, απεργούν οι μηχανικοί, ενώ συμμετέχουν όλοι οι δημοσιογράφοι σε όλα τα μέσα ενημέρωσης με απόφαση της ΠΟΕΣΥ και οι εργαζόμενοι στον ΟΣΕ και τον Προαστιακό.
Στάση εργασίας στον ΟΑΣΘ
Σε στάση εργασίας προχωρούν την Τετάρτη και οι οδηγοί του ΟΑΣΘ. Η πόλη θα μείνει χωρίς αστικά λεωφορεία από την έναρξη της βάρδιας έως τις 08:30 το πρωί και από τις 21:00 το βράδυ έως τη λήξη της βάρδιας.
Κλειστά καταστήματα

Κλειστά -με εξαίρεση την Αθήνα- θα είναι την Τετάρτη τα καταστήματα και οι επιχειρήσεις, καθώς στην 24ωρη απεργία συμμετέχουν η ΓΣΒΕΕ (βιοτέχνες) και η ΕΣΕΕ (έμποροι), που ζητούν την άμεση απόσυρση των μέτρων της κυβέρνησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.