Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2010

Σε κλοιό διαδηλωτών και το Σάββατο η 75η ΔΕΘ

madata, 10/09/2010

Mε διαδηλώσεις θα υποδεχθούν συνδικάτα και φορείς τις εξαγγελίες Παπανδρέου από το βήμα της 75ης ΔΕΘ, το Σάββατο. Παράλληλα, τα μέτρα ασφαλείας είναι δρακόντεια, ενώ θα ισχύσουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.
Το συλλαλητήριο της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο στις 18:00 μπροστά από το άγαλμα του Ελευθερίου Βενιζέλου...


Μισή ώρα αργότερα θα πραγματοποιηθούν δύο ξεχωριστές συγκεντρώσεις: στην Εγνατία από τον ΣΥΡΙΖΑ και στην πλατεία Αριστοτέλους από το ΠΑΜΕ.
Στις 19:00 θα συγκεντρωθούν στην πλατεία Συντριβανίου μέλη του αναρχικού χώρου, ενώ την ίδια ώρα στην Καμάρα έχουν συγκέντρωση μέλη της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς.
Οι διαδηλωτές θα πραγματοποιήσουν ξεχωριστές πορείες και θα καταλήξουν έξω από το Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο, όπου ο πρωθυπουργός θα εγκαινιάσει την 75η ΔΕΘ.
Λόγω των συλαλλητηρίων και της ομιλίας Παπανδρέου από τις 15:00 του Σαββάτου δεν θα επιτρέπεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στις οδούς: λεωφ. Στρατού (από Καυτατζόγλου μέχρι Πλατεία ΧΑΝΘ), Γ΄Σεπτεμβρίου (από Μ. Ανδρόνικου μέχρι Εγνατία), Β. Όλγας (από Μ. Μπότσαρη μέχρι Παρασκευοπούλου), Β. Γεωργίου (από Παρασκευοπούλου μέχρι Μ. Ανδρόνικου), λεωφ. Νίκης (από 26ης Οκτωβρίου μέχρι Πλ. Λευκού Πύργου), Κ. Καραμανλή (από Κατσιμίδη μέχρι Γ΄Σεπτεμβρίου), Εγνατία (από Λαγκαδά μέχρι Γ΄Σεπτεμβρίου) και Εθνικής Αμύνης (από Αγίου Δημητρίου μέχρι Πλατεία Λευκού Πύργου).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.