Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

Συνάντηση Μητροπολίτη και Δημάρχου Θεσσαλονίκης για το «Παπάφειο»

anagrafes, 31/03/2011

Με τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης κ. Γιάννη Μπουτάρη συναντήθηκε σήμερα (31.03.2011) ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης κ. Άνθιμος προκειμένου να συζητήσουν τα προβλήματα που έχουν ανακύψει...

Θυμίζουμε ότι το Παπάφειο Ίδρυμα, έχει ζητήσει την ακύρωση απόφασης περί αναγκαστικής απαλλοτριώσεως περίπου 900 τμ στον αύλειο χώρο του ιδρύματος, για την ολοκλήρωση της κατασκευής του ΜΕΤΡΟ της Θεσσαλονίκης.
Ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης, με την ιδιότητα του Προέδρου του Δ.Σ. του Παπάφειου Ιδρύματος αναφερόμενος στην χρησιμότητα του έργου, σημείωσε: «Συνεφωνήσαμε όλοι στην χρησιμότητα του έργου και στην πραγματοποίηση του συγκεκριμένου έργου που είναι ο σταθμός του Παπαφείου και ότι έχουμε χρέος προς αυτή την κατεύθυνση ότι μπορούμε να το κάνουμε για να γίνει αυτό το όραμα πραγματικότητα» και κατέληξε λέγοντας πως «επειδή είναι ένα όραμα δύσκολο, περιμένουμε κάποιες αναγκαίες διευκρινήσεις που θα γίνουν τις αμέσως επόμενες ημέρες από όλες  τις πλευρές και ελπίζομε ότι θα καταλήξουμε σε μια ευκταία λύση».
«Ήταν μία εξαιρετικά χρήσιμη συνάντηση», δήλωσε από την πλευρά του ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης κ. Γιάννης Μπουτάρης και συνέχισε: «Μπήκαν ορισμένα πράγματα στη θέση τους, διευκρινιστήκαν ορισμένες καταστάσεις, επίσης εντοπιστήκαν και ορισμένα προβλήματα μάλλον νομικής φύσεως τα οποία υπάρχουν, τα οποία όμως επιδέχονται λύση κι έτσι συμφωνήσαμε για την επόμενη συνάντηση που ελπίζουμε ότι θα προχωρήσει το θέμα πια πολύ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.