Πέμπτη 14 Απριλίου 2011

Ευχαριστήρια επιστολή για την απομάκρυνση εργοταξίου!

ypodomes, 14/04/2011

Κάτι φαίνεται να αλλάζει στο Μετρό Θεσσαλονίκης. Μετά την απομάκρυνση των προστατευτικών λαμαρίνων στο εργοτάξιο της οδού Μοναστηρίου οι καταστηματάρχες απέστειλαν ευχαριστήρια επιστολή στην Αττικό Μετρό! Εκφράζουν την ικανοποίηση τους μετά από 4 χρόνια αποκλεισμού και συγχαίρουν για αυτό την εταιρεία κατασκευής.
Το κείμενο της επιστολής έχεις ως εξής:

«Σήμερα, Τρίτη 12 Απριλίου του 2011, μετά από πολυετή αποκλεισμό των καταστημάτων μας από τα εργοτάξια του Μετρό, μετατοπίστηκε το εργοτάξιο του Βαρδαρίου στο βόρειο τμήμα της Μοναστηρίου, απελευθερώνοντας το δρόμο μπροστά από τα καταστήματά μας .
Η μεγάλη πληγή που ταλαιπωρούσε τις ζωές μας, κλείνει. Μετά από χρόνια ταλαιπωρίας και προβλημάτων, η πρόοδος του έργου είναι εμφανής. Τον τελευταίο χρόνο μπήκαν οι βάσεις για την καλύτερη λειτουργία των εργοταξίων και ειδικά το τελευταίο εξάμηνο, που έγιναν πράξη οι νέοι σχεδιασμοί, το έργο πήρε φωτιά.
Η πρόοδος του έργου αυξήθηκε κατά πολύ και αυτό οφείλεται στην θέληση της νέας διοίκησης του Υπουργείου και των νέων στελεχών της ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ, που με καλύτερη οργάνωση και προσλήψεις εργατικού δυναμικού, κατάφεραν αυτό που για 4 χρόνια φαινόταν απίθανο. Να προχωρήσει το έργο. Η εικόνα των εργοταξίων άλλαξε προς το καλύτερο και είναι πλέον εμφανής η προσπάθεια όλων για την ολοκλήρωση του έργου. Από Διευθυντές μέχρι και εργάτες, ο καθένας πλέον μάχεται γι' αυτό το έργο.
Με τα αποτελέσματα της δουλειάς τους κατάφεραν να μας δώσουν ελπίδα και να μας πάρουν στο πλευρό τους, ώστε να στηρίξουμε όλοι μαζί το έργο. Κατάφεραν από διαμαρτυρόμενους, να μας κάνουν υποστηρικτές κι αυτό γιατί αναγνωρίζουμε την πραγματική προσπάθεια που γίνεταΙ. Την αναγνωρίζουμε και οφείλουμε να ευχαριστήσουμε τους ανθρώπους που έδωσαν πνοή στο έργο.
Τη νέα πολιτική ηγεσία μέσω του Υφυπουργού Γ. Μαγκριώτη. Τη νέα διοίκηση της ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ και το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου Κ. Ζέρβα. Τα νέα στελέχη της ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ στη Θεσσαλονίκη, τον διευθυντή Γ. Κωνσταντινίδη, τον υποδιευθυντή Γ. Καρακίτσιο, τον γεν. επιβλέποντα Κ. Κολομόνδο και τους επιβλέποντες στο Βαρδάρι, Γ. Γουλτίδη και Γ. Καράμπαλη.
Τα στελέχη της Κοινοπραξίας, τον διευθυντή Μ. Σίμα, τον διευθυντή της ΑΕΓΕΚ Ν. Κουταβά, τον εργοταξιάρχη Χ. Τζαβέλα, τον εργοδηγό Δ. Οικονομίδη, τους αρχαιολόγους κ.αλ. και περισσότερο απ' όλους τους εργάτες, που νυχθημερόν εργάζονται για να τα καταφέρουν, το Σωματείο των εργαζομένων και τον πρόεδρο τους Χ. Κυπριανίδη, που στάθηκε δίπλα μας περισσότερο από τον καθένα, δίνοντας μας πραγματικές ενημερώσεις για την πορεία των εργασιών και βοήθεια στην αντιμετώπιση των προβλημάτων μας, εκπροσωπώντας τους εργαζόμενους κατάφεραν τα λόγια να γίνουν πράξη.
Κλείνουμε με την ευχή, ότι ο ρυθμός των τελευταίων μηνών θα συνεχιστεί και αν είναι εφικτό να εντατικοποιηθεί ακόμα περισσότερο ώστε να απολαύσουμε το Μετρό και ως μέσο μεταφοράς».
Πηγή:ametro.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.