Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2016

Χρήστος Τσίτουρας: Το Βέλγιο, η Μονεμβασιά και η εταιρεία μελετών

paraskhnio.gr,13/01/2015



Το «paraskhnio.gr» συνεχίζει την μεγάλη έρευνα για τα… έργα και της ημέρες του κυρίου Χρήστου Τσίτουραπρώην προέδρου της αμαρτωλής ΕΡΓΟΣΕ (από το 1996 έως το 2004) και νυν πρόεδρο και διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρείας ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ.

Τα ερωτήματα πολλά και τα στοιχεία ακόμα περισσότερα, πολλά από τα οποία θα αποκαλυφθούν αυτό το Σάββατο 16 Ιανουαρίου στην εφημερίδα «ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ»!

Παρόλα αυτά, υποβάλλουμε και νέα ερωτήματα στον κύριο πρόεδρο και φυσικά οι δημοσιογράφοι τόσο του «paraskhnio.gr» όσο και της εφημερίδας «ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ» είμαστε στη διάθεσή του -ανά πάσα στιγμή- για να δημοσιεύσουμε τυχόν δήλωσή του ή απάντησή του!

Κύριε πρόεδρε,

διαβάσαμε το βιογραφικό σας και τις λαμπρές σπουδές τις οποίες έχετε ολοκληρώσει στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στην Νέα Υόρκη. Η απορία μας είναι αν έχετε αναγνωρίσει τα πτυχία σας στο ΔΙ.Κ.Α.Τ.Σ.Α. και φυσικά επαναλαμβάνουμε το ερώτημά μας αν είστε μέλος του ΤΕΕ διότι εμείς δεν καταφέραμε να σας βρούμε στα Μητρώα Μελών…

Κύριε πρόεδρε,

1. Τι σχέση έχετε με το Βέλγιο

2. Τι σχέση έχετε με την Μονεμβασιά;

3. Με ποια διαδικασία επιλέξατε την εταιρεία ΣΑΛΦΩ των κυρίων Σαλπέα και Φωτεινού;

4. Η συγκεκριμένη εταιρεία κύριε πρόεδρε, λέγεται ότι είχε προνομιακή μεταχείριση επί θητείας σας στην ΕΡΓΟΣΕ (και συνεχίζει και τώρα στην ΑΤΤΙΚΟ Μετρό)… Ισχύει ή όχι;

Αυτά προς το παρόν

Περιμένουμε απάντησή σας στα ερωτήματα

Παραμένουμε στη διάθεσή σας σε περίπτωση που θα θέλατε να απαντήσετε στα ερωτήματά μας!






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.