Παρασκευή, 27 Μαρτίου 2009

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω εργασιών μετρό

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ, 27/03/2009

Αλλαγή στη κίνηση των οχημάτων στην οδό Μοναστηρίου, στο ύψος της πλατείας Δημοκρατίας της Θεσσαλονίκης επιφέρει μετακίνηση του εργοταξίου του μετρό. Η αλλαγή θα γίνει από αύριο Κυριακή και θα διαρκέσει δέκα μήνες

Η μετακίνηση του εργοταξίου στη πλατεία Δημοκρατίας γίνεται λόγω της κατασκευής του Σταθμού Δημοκρατίας του μετρό και της διακλάδωσης της γραμμής για την μελλοντική επέκταση προς Σταυρούπολη.
Το εργοτάξιο μετατοπίζεται στο νότιο τμήμα της οδού Μοναστηρίου, από την οδό Μ.Καλού μέχρι την οδό Οδυσσέως, στο κεντρικό τμήμα της οδού Μοναστηρίου, από την οδό Προμηθέως μέχρι την οδό Λαγκαδά, καθώς επίσης στο κεντρικό τμήμα της οδού Εγνατίας, εντός της πλατείας Δημοκρατίας. Η οδός Μοναστηρίου και η οδός Εγνατία, στα συγκεκριμένα τμήματα, θα συνεχίσουν να διαθέτουν δύο λωρίδες κυκλοφορίας ανά κατεύθυνση. Μετατρέπονται όμως σε αδιέξοδα οι οδοί Ενωτικών και Προμηθέως, στο τμήμα από τη συμβολή τους με την οδό Αισώπου μέχρι την οδό Μοναστηρίου. Η κυκλοφορία των οχημάτων για το τμήμα των οδών Ενωτικών και Προμηθέως θα διεξάγεται μέσω των οδών Μοναστηρίου, Αισώπου, Οδυσσέως και των οδών της περιοχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.