Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2010

ΣΥΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ Γ. ΜΑΓΚΡΙΩΤΗ ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, 05/12/2010


Ο Υφυπουργός Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων Γιάννης Μαγκριώτης θα συμμετάσχει αύριο Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2010 στις 12:00 το μεσημέρι σε σύσκεψη στα γραφεία της Αττικό Μετρό Α.Ε. στη Θεσσαλονίκη με στελέχη της Διεύθυνσης του Μετρό, εκπροσώπους του Δήμου Θεσσαλονίκης, των εφορειών πολιτισμού, των φορέων παραγωγικών τάξεων, των εργαζομένων και των πανεπιστημιακών ιδρυμάτων.

    Θέματα της σύσκεψης είναι:



    α) Η ανάδειξη του Μετρό, του πιο μεγάλου δημοσίου έργου που κατασκευάζεται στη χώρα μας και η σημασία του για τη ζωή της πόλης, με στόχο τη διεθνή προβολή της.

    β) Η ανάδειξη και προβολή των πλούσιων αρχαιολογικών και πολιτιστικών ευρημάτων, χαρακτηριστικό των 23 αιώνων ζωής της πόλης.

    γ) Η συνεργασία των φορέων και των πολιτών για την επίλυση των προβλημάτων, κατά τη διάρκεια της κατασκευής του Μετρό.


   

    Στις 13:00 ο κ. Μαγκριώτης θα παραχωρήσει Συνέντευξη Τύπου στα γραφεία της Αττικό Μετρό Α.Ε. Θεσσαλονίκης, όπου θα παρουσιάσει την πρόταση για την "εταιρική" σχέση ανάμεσα στο Μετρό, στους φορείς και στους ανθρώπους της πόλης, όπως επίσης και τις πρωτοβουλίες της Διεύθυνσης του Μετρό με τους φορείς της πόλης, κατά την διάρκεια των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.