Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΟ Υ.ΜΑ.Θ.

Σωματείο Εργαζομένων στο Μετρό,29/06/2012


Σε πορεία προς το Υ.ΜΑ.Θ. προχώρησαν σήμερα οι εργαζόμενοι στο Μετρό Θεσσαλονίκης, απαιτώντας την ανάκληση των απολύσεων των 25 συναδέλφων τους και κυρίως απαντήσεις στο ερώτημα που βασανίζει όλους τους κατοίκους και τους επαγγελματίες της πόλης αναφορικά με τη στασιμότητα που παρουσιάζει το έργο στον κατασκευαστικό του τομέα.





Τα αίτηματα αυτά και τις μέχρι σήμερα ουσιαστικά αναπάντητες - ερωτήσεις, υπέβαλε το Δ.Σ. του Σωματείου Εργαζομένων στο Μετρό Θεσσαλονίκης, στην συνάντηση που είχε με τον εκπρόσωπο του Υπουργού Μακεδονίας -  Θράκης. Στη συζήτηση που ακολούθησε, αναπτύχθηκε από την πλευρα του Σωματείου ο προβληματισμός για την πορεία του έργου, το οποίο κανονικά, στην πλήρη ανάπτυξή του θα έπρεπε να προσφέρει 2000 τουλάχιστον θέσεις εργασίας, ενώ ταυτόχρονα έλαβε τις διαβεβαιώσεις για μία άμεση και ουσιαστική επαφή και παρέμβαση του νέου Υπουργού.

Η συνάντηση αυτή, σηματοδοτεί παράλληλα την έναρξη ενός κύκλου επαφών απο πλευράς Σωματείου με φορείς και αρχές τις πόλεις, αναφορικά τόσο με την ανάπτυξη και την ολοκλήρωση του έργου όσο και με τις μελλόντικές επεκτάσεις, οι οποίες και θα προσφέρουν θέσεις εργασίας αλλά κυριώς θα ανακουφίσουν την πόλη και θα συμβάλλουν στην οικονομική, κοινωνική και πολιτιστική της αναβάθμιση.























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.