Δευτέρα 23 Ιουνίου 2014

Κλείνει η Δελφών λόγω ΜΕΤΡΟ- Ξεκινάνε τα έργα στην Καλαμαριά

alpha965.gr, 23/06/2014

Λόγω εργασιών επέκτασης του Μετρό προς την περιοχή της Καλαμαριάς, σήμερα Δευτέρα 23 Ιουνίου θα διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στη Δελφών στο τμήμα της που περικλείεται από τις οδούς Μ. Μπότσαρη και Πέτρου Συνδίκα...
Το κλείσιμο του δρόμου γίνεται προκειμένου να απομακρυνθούν από το εργοτάξιο του υπό κατασκευή σταθμού «Ανάληψη» οι δύο μετροπόντικες και να μεταφερθούν στον σταθμό «Νέα Ελβετία». Εκτιμάται ότι η διαδικασία θα χρειαστεί 3,5 μήνες για να ολοκληρωθεί. Επιπλέον, ανοίγει σήμερα στις 5μ.μ ο σταθμός «Φλέμινγκ» για το κοινό. Προφανώς η Αττικό Μετρό Α.Ε., θέλει με την πρόσκληση που απευθύνει στους Θεσσαλονικείς, να στείλει καθαρό μήνυμα ότι το έργο του Μετρό συνεχίζεται και εξελίσσεται αποτελεσματικά, ασκώντας ενδεχομένως έτσι και έμμεση πίεση για να δοθεί λύση στο πρόβλημα που λέγεται «Βενιζέλου».

Ο κύριος Χάρης Κυπριανίδης, πρόεδρος εργαζομένων του Μετρό, δήλωσε στο ραδιόφωνο του Alpha 96,5: ” Την πρώτη φορά που έκλεισε η οδός Δελφών είπαν ότι θα είναι για 10 μήνες και τελικά ήταν 28. Δυστυχώς θα ταλαιπωρηθεί ο κόσμος για άλλη μια φορά. Ελπίζω να βγουν αληθινοί και να ολοκληρώσουν τις εργασίες αυτή την φορά στους 3,5 μήνες που δηλώνουν. Η σημερινή εκδήλωση στον σταθμό “Φλέμινγκ” είναι καθαρά για λόγους επικοινωνιακούς. Για να δημιουργηθούν εντυπώσεις και να τραβήξουν την προσοχή του κόσμου από την ταλαιπωρία που θα υποστεί”.

Από την άλλη το Τμήμα Δημοσίων σχέσεων του Μετρό Θεσσαλονίκης δεν έκανε κάποια δήλωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.