Τρίτη 26 Αυγούστου 2014

Απίστευτο και όμως αληθινό…πάμε στο «σταθμό Πανεπιστήμιο» του μετρό Θεσσαλονίκης

liberty-news.gr,26/08/2014

Στην αρχή νομίζαμε ότι μας κάνουν πλάκα. Είχαμε γράψει σχετικά τις προηγούμενες μέρες και νομίσαμε ότι καλοί μας αναγνώστες με χιούμορ την συνέχιζαν.. Αμ δε. Η πρόσκληση από το γραφείο Τύπου του μετρό κανονικά με όλα τα ταρατατζούμ και ταταρατατζάμ .
Αφού γελάσαμε με την ψυχή μας αναζητήσαμε το άτομο που είχε την απίστευτη αυτή ιδέα που μόνο ως ανέκδοτο μπορεί να αντιμετωπίσει κανείς.Όμως ξέρετε τι γίνεται σ’αυτές τις περιπτώσεις όταν αρχίζει και πέφτει το γέλιο της αρκούδας(το ξύλο μάλλον θα έρθει μετά από κατεστραμμένους εμπόρους) , ο κάθε ανευθυνοϋπεύθυνος δείχνει κάποιον άλλον συνάδελφό του… Μετά την …έρευνά μας αυτή, αρχίσαμε να αναρωτιόμαστε εάν ο πρωθυπουργός κατά το παράδειγμα του τάφου της Αμφίπολης επισκεφτεί μαζί μας τον «σταθμό Πανεπιστήμιο». Δεν μας έβγαινε από το ρεπορτάζ που μάλλον κατέληγε στο συμπέρασμα ότι θα τον επισκεφτεί όταν έλθει στην Θεσσαλονίκη για τη ΔΕΘ,(ακριβώς απέναντι είναι άλλωστε και δεν θα συναντήσει και… περίεργους που θα του κάνουν και καμιά δύσκολη ερώτηση για τον ΕΝΦΙΑ, μπορούν να μαζέψουν και καμιά πενηνταριά χειροκροτητές για του ανεβάσουν το ηθικό ώστε να συνεχίσει το έργο του που όλο και περισσότερο μοιάζει το μετρό Θεσσαλονίκης). Όμως εμείς θα πάμε στον «σταθμό Πανεπιστήμιο» θα ανεβούμε σε όποιο συρμό έρθει πιο μπροστά και θα σας ενημερώσουμε αναλυτικά για όλα αυτά που θα δούμε στη διάρκεια της διαδρομής (ζητάμε συγνώμη για το ότι δεν μπορούμε εκ των προτέρων να σας πούμε μια διαδρομή θα ακολουθήσουμε γιατί όπως θα δείτε παρακάτω στην πρόσκληση δεν αναφέρεται)

Δείτε την κι εσείς:

ΠΡΌΣΚΛΗΣΗ


Ο Σταθμός Πανεπιστήμιο του Μετρό Θεσσαλονίκης θα ανοίξει στο κοινό την Παρασκευή 29 Αυγούστου 2014, από τις 5:30 μ.μ. έως τις 8:00 μ.μ. Ο σταθμός βρίσκεται στη συμβολή των οδών Εγνατία και 3ης Σεπτεμβρίου. Είναι ο σταθμός με το μεγαλύτερο βάθος, που φτάνει τα 35 μέτρα και αναπτύσσεται σε τέσσερα επίπεδα και μεσοπάτωμα. Η είσοδος δεν επιτρέπεται σε ανήλικους. Η είσοδος του εργοταξίου είναι στην 3ης Σεπτεμβρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.