Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015

Άννα Ευθυμίου:»Το έργο του μετρό κρέμεται από μία κλωστή»

karfitsa.gr,22/01/2015

Στο θέμα του Μετρό της Θεσσαλονίκης αναφέρθηκε η Άννα Ευθυμίου. Η υποψήφια βουλευτής στην Α΄Περιφέρεια της Θεσσαλονίκης με τη ΝΔ επεσήμανε πως το έργο κρέμεται ουσιαστικά από μια κλωστή ενώ αναφέρετε και στις σχεδιαζόμενες απολύσεις των εργαζομένων.

Ολόκληρη η δήλωση της Άννας Ευθυμίου

«Η κατασκευή του Μετρό Θεσσαλονίκης κρέμεται πλέον ουσιαστικά από μία κλωστή. Δυστυχώς κανένας από όσους εμπλέκονται με αυτό, Αττικό Μετρό και Εργολάβος, φαίνεται πως δε θέλουν ή δε μπορούν να το αντιληφθούν.

Αν πραγματοποιηθούν στο σύνολο τους και οι σχεδιαζόμενες απολύσεις, τότε η κλωστή αυτή θα κοπεί και οδηγούμαστε στην καταβύθιση ενός έργου που αντί να ανακουφίσει, πλήγωσε μια πόλη που βιώνει το απόλυτο θέατρο του παραλόγου.

Ποιος θα αναλάβει τότε την ευθύνη για το ναυάγιο του έργου;

Ποιος θα απολογηθεί στους Θεσσαλονικείς;

Ποιος ευθύνεται που μέχρι και σήμερα το έργο το εκτελούν δικηγόροι και όχι μηχανικοί;

Ποιος θα αποζημιώσει όλους τους επαγγελματίες που είδαν το τζίρο τους να εκμηδενίζεται εξαιτίας των εργασιών;

Ποιος ευθύνεται που εν μέσω αιτημάτων διάλυσης σύμβασης, ενστάσεων και άλλων διαδικασιών, οι εργαζόμενοι, μέσω των απολύσεών τους, χρησιμοποιούνται ως όμηροι, ως εργαλείο επιβολής νομικών απόψεων και συμφερόντων;

Οι πολίτες της πόλης απαιτούν πλέον από όλους ξεκάθαρες απαντήσεις και μετρημένες κουβέντες. Όχι άλλα χρονοδιαγράμματα του αέρα, όχι άλλες υποσχέσεις. Ρεαλισμός, αλήθειες, αποτελεσματικότητα.

Αυτά είναι τα ζητούμενα για όλους εμάς που διεκδικούμε τη ψήφο τους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.