Πέμπτη, 17 Σεπτεμβρίου 2015

Π. Ψωμιάδης: Ο Γ. Μπουτάρης είναι και με τη βούλα ο νεκροθάφτης του Μετρό Θεσσαλονίκης

thestival.gr,17/09/2015

Σχολιάζοντας την απόφαση του ΚΑΣ που βάζει φρένο στην ολοκλήρωση του σταθμού του Μετρό στην οδό Βενιζέλου μετά την προσφυγή του Δήμου Θεσσαλονίκης, ο Πρόεδρος του ΠΑΤΡΙΔΑ Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:


«Επιτέλους τα κατάφερε. Η Θεσσαλονίκη θα πληρώσει τις ανεξήγητες εμμονές του δημάρχου της ο οποίος από την πρώτη στιγμή έβαζε εμπόδια στην ολοκλήρωση ενός πολύπαθου έργου ζωτικής σημασίας για την πόλη. Είναι σαφές πως η απόφαση του ΚΑΣ βάζει οριστικά ταφόπλακα στο Μετρό καθώς δε νοείται Μετρό χωρίς σταθμό στην καρδιά της πόλης.

Από σήμερα ο δήμαρχος που παρέλαβε πόλη και θα παραδώσει ερείπια είναι και με τη βούλα ο νεκροθάφτης του Μετρό. Απέναντι στην αλαζονική συμπεριφορά του ανθρώπου που από την πρώτη μέρα της θητείας του πολέμησε το Μετρό, η κοινωνία της Θεσσαλονίκης, πολίτες, φορείς, επαγγελματίες, η τοπική και Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση, τα μέλη του Κοινοβουλίου, οφείλουμε όλοι μαζί να αντιδράσουμε δυναμικά και αποφασιστικά, να ακυρώσουμε τα σχέδια του. Πρέπει να μπει κάποτε ένα τέλος στην γραφικότητα που βαφτίστηκε από τους πρόθυμους ¨προοδευτισμός¨.

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης με τις μεθοδεύσεις του τελειώνει το Μετρό. Πλέον ο καθένας ας αναλάβει τις ευθύνες του. Ο ίδιος για τις πράξεις του, οι φορείς για την ανεξήγητη ανεκτικότητα που δείχνουν και οι δημότες για τη ψήφο τους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.