Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2016

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Καλαμαριά λόγω μετρό

seleo.gr,10/02/2016

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα εφαρμοστούν από την ερχόμενη Δευτέρα στην Καλαμαριά για τις ανάγκες κατασκευής του σταθμού «ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ».

Συγκεκκριμένα σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αττικό Μετρό από Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2015 θα ισχύσουν οι ακόλουθες ρυθμίσεις:

- Στην οδό Πόντου, στο ρεύμα πορείας προς Μίκρα, από την συμβολή της με την οδό Ριζούντος έως την οδό Σουμελάθα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων. Η κυκλοφορία θα διεξάγεται από το άλλο ελεύθερο ρεύμα πορείας, με μια λωρίδα ανά κατεύθυνση (αμφιδρόμηση).

- Η οδός Μεταμορφώσεως από τη συμβολή της με την οδό Πόντου έως την συμβολή της με την οδό Αμισού, παραμένει αποκλεισμένη για όλα τα οχήματα, με ταυτόχρονη κατάληψη τμημάτων των πεζοδρομίωνΗ κυκλοφορία των ΙΧ οχημάτων με κατεύθυνση από Πόντου και Αιγαίου προς Μεταμορφώσεως γίνεται μέσω των οδών Πόντου – στροφή στην οδό Μητρ. Κυδωνιών – ευθεία στην Καραολή Δημητρίου – αριστερά στην οδό Αργυρουπόλεως – δεξια στην οδό Μεταμορφώσεως.

- Συνεχίζεται η μονοδρόμηση της οδού Επανομής, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Πόντου και Ανδριανουπόλεως. Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω των οδών Ανδριανουπόλεως – δεξιά στην οδό Επανομής – δεξιά στην οδό Πόντου – ευθεία στην Καραολή Δημητρίου – αριστερά στην οδό Αρυρουπόλεως και δεξιά στην οδό Μεταμορφώσεως.

- Μετατρέπεται σε αδιέξοδο το τμήμα της οδου Πανανικόλα από τη συμβολή της με την οδό Αμισού έως και την συμβολή της με την οδό Πόντου. Για την εξυπηρέτηση των παρόδιων ιδιοκτησιών, η κυκλοφορία των οχημάτων στο ανωτέρω τμήμα θα γίνεται μέσω της Αμισού.

- Απαγορεύεται η στάση και στάθμευση των ΙΧ οχημάτων :

Στην οδό Αργυρουπόλεως, από τη συμβολή της με την οδό Ριζούντος μέχρι τη συμβολή της με την οδό Μεταμορφώσεως.
Στην οδό Ριζούντος, από τη συμβολή της με την οδό Πόντου μέχρι τη συμβολή της με την οδό Αργυρουπόλεως.
Σε τμήμα της οδού Πόντου μεταξύ των οδών Χρυσουλίδου και Μ. Παρανίκα.
Σε τμήμα της οδού Πόντου μεταξύ των οδών Ιασωνίδου και Παπακυρίτση.
Στο τμήμα της οδού Αιγαίου, μεταξύ των οδών Πόντου και Χαλδίας.
Στο τμήμα της οδού Επανομής, πριν τη συμβολή της με την οδό Πόντου.

Η Διεύθυνση Μετρό Θεσσαλονίκης ευχαριστεί όλους τους κατοίκους και τους διερχόμενους οδηγούς για την κατανόηση και τη συνεργασία τους στην υλοποίηση του μεγάλου και πολύπλοκου έργου, της κατασκευής του Μετρό της Θεσσαλονίκης.

Το Γραφείο Επικοινωνίας (τηλ. 2310-504710) της εταιρείας βρίσκεται στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πρόσθετη πληροφορία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.