Δευτέρα 28 Μαρτίου 2016

Ο «Ηρακλής» έπιασε δουλειά στη Θεσσαλονίκη (ΦΩΤΟ)

karfitsa.gr,28/03/2016


Πιάνουν… δουλειά και πάλι οι μετροπόντικες στα έργα στο μετρό της Θεσσαλονίκης, μετά από πολύμηνη διακοπή. Οι εργασίες θα ξεκινήσουν από το όρυγμα στην Νέα Ελβετία, παρουσία του υπουργού Υποδομών Χρήστου Σπίρτζη, του προέδρου της Αττικό Μετρό Γιάννη Μυλόπουλου και στελεχών της κοινοπραξίας ΑΕΓΕΚ-Impregilo-Ansaldo-Seli-Ansaldobreda – με υπεργολάβο την Άκτωρ. Ο υπουργός ανακοίνωσε, ότι η πρώτη φάση του έργου θα ολοκληρωθεί το Μάρτιο του 2017, ενώ το έργο θα παραδοθεί στους κατοίκους της Θεσσαλονίκης μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2020.


Σύμφωνα με τον Χρ.Σπίρτζη, η διαπραγμάτευση με τους εκπροσώπους της κοινοπραξίας που έχουν αναλάβει την κατασκευή του Μετρό ολοκληρώθηκε με επιτυχία και η επανεκκίνηση των εργασιών θα δώσει οριστική λύση σε ένα έργο που είχε μετατραπεί σε «γόρδιο δεσμό» για τους Θεσσαλονικείς.


Συνολικά, σύμφωνα με την Αττικό Μετρό, στις κατασκευαστικές εργασίες θα απασχοληθούν 1.000 άτομα. Πρόκειται για προσλήψεις ορισμένου χρόνου που θα πραγματοποιήσει η κατασκευαστική κοινοπραξία.

Β. ΣΤΟΛ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.