Δευτέρα 28 Μαρτίου 2016

ΣΠΙΡΤΖΗΣ: «ΜΕΡΑ ΧΑΡΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗ Β.ΕΛΛΑΔΑ – ΘΑ ΣΥΝΥΠΑΡΞΟΥΝ ΜΕΤΡΟ ΚΑΙ ΑΡΧΑΙΑ» (VIDEO)

press724.gr,28/03/2016


Οι εργασίες στο Μετρό Θεσσαλονίκης ξεκινούν από την Νέα Ελβετία παρουσία του υπουργού Υποδομών Χρήστου Σπίρτζη, του προέδρου της Αττικό Μετρό Γιάννη Μυλόπουλου και στελέχη της κοινοπραξίας ΑΕΓΕΚ-Impregilo-Ansaldo-Seli-Ansaldobreda – με υπεργολάβο την Άκτωρ.


«Είναι μια μέρα χαράς για τη Θεσσαλονίκη και όλη τη Βόρεια Ελλάδα» δήλωσε πριν από λίγο ο Σπίρτζης, υπογραμμίζοντας: «Μετά από τέσσερα χρόνια ξεκινάει ο ένας μετροπόντικας και σε λίγες μέρες και ο δεύτερος. Είναι η αρχή του τέλους. Μπορούμε να κοιτάμε μπροστά και για τα υπόλοιπα κέντρα υποδομής, επεκτάσεις μετρό, σιδηροδρομική Εγνατία και τα υπόλοιπα που δεν έχουν ακόμη τελειώσει. Είναι μια απάντησε σε όσους κινδυνολογούν, σε όσους ευθύνονται για το βάλτωμα των έργων σε όλη τη χώρα».

Στη συνέχεια είπε για τα αρχαιολογικά πώς οι εργασίες θα ξεκινήσουν άμεσα, σε όλο το μήκος του έργου, ενώ ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα με τον σταθμό της Βενιζέλου: «Θα συνυπάρξουν μετρό και αρχαία».

Από την πλευρά ο κ. Μυλόπουλος τόνισε ότι υπάρχουν ασφυκτικά χρονοδιαγράμματα: «Το 2020 θα είμαστε έτοιμοι, όπως προβλέπεται».

Δείτε εδώ το βίντεο:

                                    

                                    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.