Σάββατο, 23 Ιουλίου 2016

Aποκλεισμός δρόμων στη Θεσσαλονίκη λόγω των έργων του Μετρό

seleo.gr, 23/07/2016
Λόγω των έργων του Μετρό, δυο οδοί θα αποκλειστούν και θα υπάρχουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις...


Από τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης ανακοινώνεται ότι, στο πλαίσιο του έργου «Μελέτη, Κατασκευή και Θέση σε Λειτουργία του ΜΕΤΡΟ Θεσ/νίκης», που εκτελείται από την Κοινοπραξία «ΜΕΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ», από ώρα 07.00΄ και μέχρι την ώρα 11.00΄ της Κυριακής (24-07-2016), θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στη συμβολή των οδών Μοναστηρίου και Αγίων Πάντων (πλήρης αποκλεισμός του κόμβου).

Η κυκλοφορία όλων των οχημάτων θα γίνεται ως εξής:
(α) Για τα κινούμενα οχήματα επί της οδού Μοναστηρίου με κατεύθυνση προς το κέντρο της πόλης, μέσω των οδών Ι.Κωλέττη και Γιαννιτσών.
(β) Για τα κινούμενα οχήματα επί της οδού Μοναστηρίου με κατεύθυνση προς την έξοδο της  πόλης, μέσω της ανώνυμης οδού παραπλεύρως του Ι.Ν. Αγίων Πάντων, της οδού Βίτσι και της οδού Τσορλίνη.
(γ) Για τα κινούμενα οχήματα επί της οδού Αγίων Πάντων με κατεύθυνση προς την οδό Μοναστηρίου, είτε μέσω των οδών Βίτσι και Τσορλίνη, είτε μέσω των οδών Μαργαροπούλου και Μ.Καλού.

Για τις παραπάνω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις έχει εκδοθεί σχετική Απόφαση από τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης.  
Για τη διευκόλυνση της κυκλοφορίας, η ανωτέρω Υπηρεσίαθα λάβει μέτρα τροχαίας και ανάλογα με τις κυκλοφοριακές ανάγκες που θα προκύψουν, στις καίριες διασταυρώσεις θα υπάρχουν ρυθμιστές τροχονόμοι.
Παρακαλούνται οι οδηγοί να καταβάλλουν ιδιαίτερη προσοχή, να συμμορφώνονται με τιςυποδείξεις των τροχονόμων και τις ενδείξεις των πινακίδων σήμανσης.
Ζητούμε την κατανόηση και τη συνεργασία των πολιτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.