Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2016

Θεσσαλονίκη: "Οι εργασίες του Μετρό γίνονται με μεγάλη ταχύτητα" (φώτο)

typosthes.gr, 14/10/2016
Διαδοχικές επισκέψεις σε εργοτάξια κατασκευής του μετρό έκανε η υφυπουργός Μακεδονίας – Θράκης
Διαδοχικές επισκέψεις σε εργοτάξια σε όλο τον άξονα κατασκευής του Μετρό Θεσσαλονίκης πραγματοποίησε την Τετάρτη η υφυπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης (Μακεδονίας-Θράκης), Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά...


Αρχικά η κ. Τσαρουχά επισκέφτηκε τα εργοτάξια Πυλαίας και Νέας Ελβετίας, όπου διαπίστωσε τους υψηλούς ρυθμούς εκτέλεσης των εργασιών. Οι επισκέψεις της ολοκληρώθηκαν στο σταθμό της Βενιζέλου, όπου ενημερώθηκε για το σχεδιασμό του, που θα επιτρέπει την παράλληλη ανάδειξη και αξιοποίηση των αρχαιολογικών ευρημάτων του χώρου.

Την υφυπουργό συνόδευσαν ο Πρόεδρος του ΔΣ της Αττικό Μετρό Α.Ε. Γιάννης Μυλόπουλος και ο Διευθυντής του Μετρό Θεσσαλονίκης Γιώργος Κωνσταντινίδης. Μετά την ολοκλήρωση της επίσκεψης, η υφυπουργός δήλωσε:
«Οι εργασίες για την ολοκλήρωση του Μετρό Θεσσαλονίκης γίνονται με μεγάλη ταχύτητα και με εξίσου μεγάλη προσοχή και σεβασμό απέναντι στο περιβάλλον και στην ιστορική παρακαταθήκη μας. Οι πολίτες και οι επισκέπτες της Θεσσαλονίκης θα απολαμβάνουν ένα μεγάλο έργο υποδομής που θα τους εξυπηρετεί και θα τους συνδέει επίσης με το ιστορικό βάθος της Ελλάδας και του Ελληνισμού, με το ένδοξο παρελθόν της Μακεδονίας και του Βυζαντίου. Η κυβέρνηση αποδεικνύει για ακόμη μια φορά ότι, αν υπάρχει σχέδιο και πολιτική βούληση, το κράτος μπορεί να λειτουργεί γρήγορα, αποτελεσματικά, και με πραγματικό εθνικό όραμα».




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.