Πέμπτη, 13 Οκτωβρίου 2016

Θεσσαλονίκη: Νηπιαγωγείο υπέστη καθίζηση από σήραγγα του μετρό

skai.gr, 13/10/2016


O πρόεδρος της Αττικό Μετρό Γιάννης Μυλόπουλος και ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης, ενημέρωσαν τους γονείς που στέλνουν τα παιδιά τους στο νηπιαγωγείο και τους κατοίκους της περιοχής Βούλγαρη, που υπέστη καθίζηση εξαιτίας της διάνοιξης της σήραγγας του μετρό...


O πρόεδρος της Αττικό Μετρό Γιάννης Μυλόπουλος και ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης, ενημέρωσαν τους γονείς που στέλνουν τα παιδιά τους στο νηπιαγωγείο και τους κατοίκους της περιοχής Βούλγαρη, που υπέστη καθίζηση εξαιτίας της διάνοιξης της σήραγγας του μετρό.

Στην συνάντηση συμμετείχαν εκπρόσωποι της κοινοπραξίας και της Αττικό Μετρό, η αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Παιδείας του δήμου Θεσσαλονίκης, Έλλη Χρυσίδου και ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος για δράσεις Παιδείας, Αναστάσιος Τελίδης.

Η Αττικό Μετρό έκανε λόγο για ζητήματα τεχνικής φύσεως για το κτίριο και δόθηκαν διαβεβαιώσεις στον δήμο Θεσσαλονίκης πως δεν υπάρχει κανένα θέμα καταλληλότητας. Οι διαβεβαιώσεις έχουν διατυπωθεί και γραπτά προς τις τεχνικές υπηρεσίες του δήμου.

Η διοίκηση του δήμου Θεσσαλονίκης ενημέρωσε πως σύντομα θα πραγματοποιηθεί η μεταφορά των παιδιών σε όμορο νηπιαγωγείο, κάτι το οποίο ήταν προγραμματισμένο το προσεχές καλοκαίρι, στο πλαίσιο του σχεδιασμού που υλοποιείται από πέρσι για μεταστέγαση νηπιαγωγείων σε κατάλληλους χώρους.

Η μίσθωση του ακινήτου που στεγάζεται το 102ο νηπιαγωγείο είχε λήξει εδώ και καιρό και ο δήμος κατέβαλε αποζημίωση χρήσης μέχρι την οριστική αποχώρηση.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.