Δευτέρα 27 Μαρτίου 2017

Την Κυριακή η διάνοιξη της δεύτερης σήραγγας του Μετρό Θεσσαλονίκης

seleo.gr, 27/03/2017
Την Κυριακή ολοκληρώνεται η διάνοιξη και της δεύτερης σήραγγας της βασικής γραμμής του μετρό Θεσσαλονίκης...

Ένα χρόνο μετά την επανέναρξη των εργασιών διάνοιξης των δίδυμων σηράγγων, το πιο δύσκολο κομμάτι του μεγάλου έργου φτάνει αισίως στο τέλος του όπως επανέλαβε σήμερα στο ραδιόφωνο του ΑΠΕ ΜΠΕ “Πρακτορείο 104,9 FM” o πρόεδρος της Αττικό Μετρό Α.Ε. Γιάννης Μυλόπουλος.
“Την Κυριακή συγκεκριμένα θα έχουμε την τελετή του ξετρυπήματος που λέμε, έτσι φτάνει δηλαδή και ο δεύτερος μετροπόντικας στο τέρμα του που ήταν το εργοτάξιο στο σταθμό Αναλήψεως” είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μυλόπουλος επισημαίνοντας ότι ολοκληρώνεται με ασφάλεια το πιο αβέβαιο και δύσκολο κομμάτι ενός υπόγειου έργου το οποίο απαιτούσε χειρουργική ακρίβεια και προσοχή.
Ως “ένα έργο πιο εύκολο” χαραχτήρισε ο Γιάννης Μυλόπουλος τη διάνοιξη των δίδυμων σηράγγων στη γραμμή της Καλαμαριάς, οι εργασίες της οποίας ξεκινούν σύντομα. Στη Θεσσαλονίκη, υπολογίζεται ότι 250 χιλιάδες άνθρωποι θα κυκλοφορούν κάθε μέρα με το μετρό. Αντιλαμβάνεστε τι θα σημαίνει αυτό σε μείωση των αυτοκινήτων, υπολογίζουμε να κυκλοφορούν περίπου 80 χιλιάδες λιγότερα αυτοκίνητα”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.