Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2020

Πατουλίδου: «Κάθε πικραμένος έχει γνώμη για το μετρό Θεσσαλονίκης»

newsbreak.gr,10/1/2020


Στο μετρό Θεσσαλονίκης αναφέρθηκε η αντιπεριφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Βούλα Πατουλίδου, λέγοντας ότι «κάθε πικραμένος λέει τη γνώμη του», αφού όλη η πόλη συζητά πως καθυστερεί το έργο, που εδώ και μια εικοσαετία δεν ολοκληρώνεται…

«Υπάρχουν ειδικοί που θα έπρεπε εδώ και χρόνια να έχουν κλείσει θέματα και να προχωρήσει το μετρό, που πρέπει οπωσδήποτε να ολοκληρωθεί και να μην ακούμε μόνο λόγια, να λέει καθένας το μακρύ του και το κοντό του» συμπλήρωσε η ολυμπιονίκης μας.

Για τα κονδύλια είπε: «Δεν φτάνει να έχεις μόνο χρήματα από την Ευρώπη, σκοπός είναι να μπορείς να τα απορροφήσεις έγκαιρα και αποτελεσματικά. Έχω μπροστά μου ένα έργο, που προσπαθούμε να βγάλουμε άκρη ποιος είναι εκείνος που παρεμβαίνει στα ρέματα. Τόσο απλά. Έρχονται οι αρμοδιότητες, αλλά τα κονδύλια δεν έρχονται».

Εξήγησε ακόμα: «Η Περιφέρεια είναι στο πλευρό του πολίτη και προσπαθεί να δώσει λύσεις από το πιο μικρό έως το πιο σοβαρό πρόβλημα της περιοχής, που είναι τεράστια. Ειδικά η Θεσσαλονίκη έχει πάρα πολλές ανάγκες, τις οποίες πρέπει να εξυπηρετήσουμε. Γι’ αυτό μας ψήφισε ο κόσμος και αυτό θα κάνουμε».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.