Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010

Δήλωση Χαλκίδη για τη δημιουργία της "ΜΕΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ"

Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, 07/10/2010

Ο Υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Δημοσίων Έργων της Νέας Δημοκρατίας, Βουλευτής Ημαθίας, κ. Μιχάλης Χαλκίδης, με αφορμή την συνάντηση του Υφυπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κ. Γιάννη Μαγκριώτη με τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κ. Μάρκο Μπόλαρη, έκανε την ακόλουθη δήλωση:


«Η προσπάθεια που καταβάλλουν τα κυβερνητικά στελέχη να φέρουν στο προσκήνιο τον υποψήφιο από το ΠΑΣΟΚ Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κ. Μάρκο Μπόλαρη, προκειμένου να μετριαστούν οι αρνητικές εντυπώσεις από τη μεγάλη διαφορά δημοτικότητας που τον χωρίζει από τον υποψήφιο της Νέας Δημοκρατίας, κ. Π. Ψωμιάδη, πέφτει στο κενό.
    Οι πολίτες της Θεσσαλονίκης, καθώς και οι φορείς της πόλης έχουν κουραστεί από Στρατηγικά Σχέδια και προτάσεις, τεκμηριωμένες ή μη, των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ. Αυτό που αποζητούν είναι απλό: Να κατασκευαστούν τα έργα υποδομών τα οποία ξεκίνησε, προγραμμάτισε και μελέτησε η Ν.Δ. και, αν είναι δυνατό, σε αυτά να προστεθούν και άλλα.

 Αναφορικά με το ζήτημα του Μετρό Θεσσαλονίκης, τι νόημα έχει η αναφορά του κ. Υφυπουργού ότι «το υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων έχει εισηγηθεί την μεταφορά της Διοίκησης του Μετρό Θεσσαλονίκης στη Θεσσαλονίκη και πιστεύουμε, ότι πολύ γρήγορα η Διοίκηση του Μετρό Θεσσαλονίκης θα έρθει στην πόλη»;

    Ποιος διόρισε την Διοίκηση της ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε.; Αρνείται η διοίκηση να εφαρμόσει την κυβερνητική πολιτική που είναι η δημιουργία ΜΕΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ στη… Θεσσαλονίκη; »

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.