Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

Επίσκεψη του Κ. Ζέρβα σε εργοτάξια του Μετρό

22/10/2010

Σήμερα, Παρασκευή 22/10 στις 11.00 π.μ. ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Θεσσαλονίκης, με το συνδυασμό του Γ. Μπουτάρη, Κωνσταντίνος Ζέρβας, επισκέφθηκε τα εργοτάξια του Μετρό Θεσσαλονίκης, με την ιδιότητα του ως μέλος του Δ.Σ. της ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε...

Όντας το μοναδικό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, που κατάγεται από την Θεσσαλονίκη, είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος με την κατασκευή του Μετρό στη Θεσσαλονίκη. Στις συχνές του επισκέψεις, ενημερώνεται για τα προβλήματα που υπάρχουν στο έργο και στους εργαζόμενους και ενεργοποιείται άμεσα για την επίλυση τους.

Σήμερα περιόδευσε από όλα τα εργοτάξια, όπου εκτελούνται ανασκαφές, προσκεκλημένος από το «Σωματείο Εργαζομένων στο Μετρό Θεσσαλονίκης». Συνοδευόμενος από τον Γενικό Επιβλέποντα του έργου, Κώστα Κολομόνδο, στελέχη της ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ, τον Πρόεδρο του Σωματείου, Χάρη Κυπριανίδη και τον Γ. Γραμματέα Χρήστο Καλαϊτζίδη, ενημερώθηκε για τα προβλήματα των εργαζομένων και βεβαίωσε, πως ήδη ορισμένα από αυτά, σε μικρό διάστημα θα έχουν λυθεί.

Παρακολούθησε μάλιστα από κοντά τις εργασίες, καθώς βρέθηκε στα εργοτάξια των σταθμών «Διασταύρωση Σταυρούπολης», «Πλατεία Δημοκρατίας», «Βενιζέλου», «Αγίας Σοφίας» και «Συντριβάνι».  Είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για την πορεία των ανασκαφών από τους επιβλέποντες αρχαιολόγους και να συνομιλήσει με τους εργαζόμενους. Μοιράστηκε με όλους την αγωνία για την ανακάλυψη σημαντικών αρχαιολογικών ευρημάτων, αλλά και για το ταχύτερο δυνατόν απόδοσης τους, στην κατασκευή των Σταθμών του Μετρό Θεσσαλονίκης.

Επισκέφθηκε και καταστηματάρχες που πλήττονται από τα εργοτάξια του Μετρό, ακούγοντας τους προβληματισμούς τους για την αποπεράτωση του έργου, τα παράπονα που έχουν από την απουσία της εώς τώρα τοπικής αυτοδιοίκησης και άκουσε την έκκληση τους για βοήθεια, ώστε να τελειώσει το έργο.

Την υπόσχεση του ότι με την εκλογή του Γ. Μπουτάρη ως δήμαρχου, ο δήμος θα βρίσκεται κοντά στο Μετρό, έδωσε ο Κωνσταντίνος Ζέρβας στους καταστηματάρχες. Ανάφερε πως το έργο έχει μπει σε νέα τροχιά και τα προβλήματα πλέον αντιμετωπίζονται. Σημείωσε  επίσης, ότι πρόσφατα μεταφέρθηκαν στη Θεσσαλονίκη η διαχείριση, η διοίκηση και η διευθύνουσα υπηρεσία του μετρό, προκειμένου να διευκολυνθεί η λήψη και η υλοποίηση αποφάσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.