Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2011

Ο Αντιδήμαρχος Κωνσταντίνος Ζέρβας κοντά στους καταστηματάρχες

21/01/2011
Τους καταστηματάρχες στην περιοχή Βαρδαρίου, που πλήττονται από τα έργα του Μετρό, επισκέφθηκε σήμερα το πρωΐ, ο Αντιδήμαρχος Αστικού Περιβάλλοντος και Ελεύθερων Χώρων Κωνσταντίνος Ζέρβας...



Ο κος Ζέρβας, κάνοντας πράξη τις υποσχέσεις του, βρέθηκε κοντά στους καταστηματάρχες μεταφέροντας το ενδιαφέρον του νέου Δημάρχου Γιάννη Μπουτάρη, για το έργο και για τους καταστηματάρχες που είναι εγκλωβισμένοι από τα εργοτάξια του Μετρό.


Οι καταστηματάρχες ευχαρίστησαν το νέο Αντιδήμαρχο για το ενδιαφέρον που δείχνει η νέα δημοτική αρχή, τονίζοντας ότι εδώ και τέσσερα χρόνια που ταλαιπωρούνται από τα έργα του Μετρό, κανένας από την προηγούμενη τοπική αυτοδιοίκηση δεν ήρθε να ακούσει τα παράπονα τους. Συνέχισαν παρουσιάζοντας το πρόβλημα επιβίωσης που αντιμετωπίζουν, λόγω της οικονομικής καταστροφής που έχουν υποστεί από τον αποκλεισμό των καταστημάτων τους.


Ο κος Ζέρβας αναγνώρισε το μέγεθος του προβλήματος και διαβεβαίωσε τους καταστηματάρχες πως θα βρίσκεται στο πλευρό τους με όλες του τις δυνάμεις, όπως και ο Δήμαρχος, ο Γιάννης Μπουτάρης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.