Τετάρτη 5 Αυγούστου 2009

Διακοπές κυκλοφορίας από σήμερα

Αγγελιοφόρος, 05/08/2009

Περιοριστικά μέτρα θα ληφθούν από σήμερα και για εργασίες του μετρό στην οδό Αλλατίνη των δήμων Θεσσαλονίκης και Πυλαίας.

Στην οδό Αλλατίνη, οι διακοπές κυκλοφορίας θα γίνουν προκειμένου να εκτελεστούν έκτακτες διερευνητικές τομές εντοπισμού δικτύων κοινής ωφέλειας στο πλαίσιο των εργασιών κατασκευής του μετρό Θεσσαλονίκης.

Οι εργασίες αρχίζουν σήμερα στις 7 το πρωί και θα διαρκέσουν μέχρι την Παρασκευή, ενώ θα γίνονται μόνο στη διάρκεια της ημέρας και χωρίζονται σε τέσσερις φάσεις.

Στην πρώτη θα διακοπεί η κυκλοφορία στο ρεύμα πορείας προς το κέντρο της πόλης σε μήκος 59 μέτρων μετά τη συμβολή της οδού Αλλατίνη με την οδό Σολωμού. Η κυκλοφορία θα γίνεται εναλλάξ από τη μια ελεύθερη λωρίδα, πλάτους 3,5 μέτρων.

Στη δεύτερη φάση θα διακοπεί η κυκλοφορία στο ρεύμα προς τη Θέρμη σε μήκος 59 μέτρων, μετά τη συμβολή της με την οδό Ευρυγένη.

Στην τρίτη φάση θα διακοπεί η κυκλοφορία στο ρεύμα προς το κέντρο της πόλης σε μήκος 88 μέτρων μετά τη συμβολή της με την οδό Κανελλοπούλου.

Στην τέταρτη φάση θα διακοπεί η κυκλοφορία στο ρεύμα προς τη Θέρμη σε μήκος 135 μέτρων μετά τη συμβολή της με την οδό Κανελλοπούλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.