Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2009

Το εργοτάξιο του ΜΕΤΡΟ επί της οδού Μοναστηρίου επισκέφθηκε ο κ. Γ. Μαγκριώτης

Αγγελιοφόρος, 28/11/09

Ο Υφυπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων ζήτησε να δίνονται γρήγορες και ασφαλείς λύσεις, με τη συνεργασία όλων των πλευρών

Ο Υφυπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κ. Γιάννης Μαγκριώτης επισκέφθηκε σήμερα το πρωί το εργοτάξιο του ΜΕΤΡΟ επί της οδού Μοναστηρίου, μαζί με τον Υπεύθυνο της Διευθύνουσας Υπηρεσίας της ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε. κ. Ε. Γαλούση, τον Πρόεδρο του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης κ. Μ. Ζορπίδη, τον Αντιπρόεδρο του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης κ. Χ. Βασιλάκο, Εκπροσώπους από την αρχαιολογική υπηρεσία, τον Εκπρόσωπο από την Ανάδοχο Εταιρεία και καταστηματάρχες της περιοχής που αντιμετωπίζουν προβλήματα εξαιτίας των περιφράξεων που έχουν στηθεί, τα τελευταία χρόνια στο εργοτάξιο του ΜΕΤΡΟ στη συγκεκριμένη περιοχή.
Ο κ. Μαγκριώτης ζήτησε να δίνονται γρήγορες και ασφαλείς λύσεις, με τη συνεργασία όλων των πλευρών.
«Οι περιοχές όπου κατασκευάζονται σταθμοί του ΜΕΤΡΟ πολλές φορές, λόγω της ασυνεννοησίας των εμπλεκόμενων φορέων, ταλαιπωρούνται αδικαιολόγητα. Ταλαιπωρούνται οι οδηγοί και οι πεζοί, επιβαρύνεται περιβαλλοντικά η περιοχή και έχουν μεγάλο οικονομικό κόστος τα καταστήματα της περιοχής.
Την Τετάρτη θα πραγματοποιηθεί συνάντηση όλων των εμπλεκόμενων πλευρών και εκπροσώπων των καταστηματαρχών στις περιοχές, όπου υπάρχουν προβλήματα, για να συμφωνηθούν οι αναγκαίες λύσεις και πρωτοβουλίες»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.