Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2010

«Γιορτή αγοράς» στη Θεσσαλονίκη

newsbeast, 14/12/2010
Εορταστικές εκδηλώσεις σε πλατείες της συμπρωτεύουσας
Ο Άγιος Βασίλης, ο τρελός Καλικάντζαρος, αλλά και το πνεύμα των Χριστουγέννων σε... ξυλοπόδαρα, θα φωτογραφίζονται, θα πειράζουν τους περαστικούς και, πάνω από όλα, θα κάνουν πολλή φασαρία!!!



Ο λόγος για τους επισκέπτες της «Γιορτής Αγοράς» του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου, στις πλατείες Αριστοτέλους και Αρχαίας Αγοράς (άγαλμα Βενιζέλου), από τις 12 το μεσημέρι μέχρι τις 6 το απόγευμα.

Τα παιδιά θα μπορούν να γράψουν το γράμμα τους για τον Αη Βασίλη και να το ρίξουν στο μαγικό κουτί, αλλά και να φτιάξουν οικολογικές ευχετήριες κάρτες στο Εργαστήρι Χειροτεχνίας.

Στο Εργαστήρι Ζαχαροπλαστικής, οι λιλιπούτειοι επισκέπτες θα φτιάχνουν πολύχρωμες λιχουδιές από ζαχαρόπαστα σε διάφορα σχήματα και θα γεύονται λιχουδιές.

Παράλληλα, θα πραγματοποιηθούν συναυλίες των Διονύση Μακρή, Χρύσπα, Emigre και «6 in the city», θα χορέψουν χορευτικά συγκροτήματα της Χριστιανικής Αδελφότητας Νέων Θεσσαλονίκης και του Ελληνικού Ορειβατικού Συλλόγου Σταυρούπολης, ενώ η μπάντα του δήμου Θεσσαλονίκης θα ψάλλει τα κάλαντα.

Θα εκτίθενται επίσης φωτογραφίες με ευρήματα, που ήρθαν στο φως κατά τις εργασίες της Αττικό Μετρό Α.Ε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.