Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013

ΚΚΕ για Μετρό και Αγίας Σοφίας

egnatiapost.gr,26/02/2013

Τη σύσταση μεικτής επιτροπής αρχαιολόγων και τεχνικών για τη διερεύνηση τρόπων παραμονής των αρχαιοτήτων στο σημείο ή την επανατοποθέτηση τους ύστερα από την περάτωση των εργασιών που πρέπει να πραγματοποιηθούν στο Μετρό, πρότεινε στον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα τετραμελής αντιπροσωπεία βουλευτών και μελών της Κ.Ο. Μακεδονίας του ΚΚΕ...Όσον αφορά το θέμα της πεζοδρόμησης της Αγίας Σοφίας η αντιπροσωπεία του ΚΚΕ πρότεινε την άρση της πεζοδρόμησης μέχρι την κατάθεση ολοκληρωμένης κυκλοφοριακής μελέτης, υποστηρίζοντας την άποψη του να γίνει διάνοιξη της οδού με μία λωρίδα ήπιας κυκλοφορίας καθώς και έλεγχος της στάθμευσης.

Παρόντες στη συνάντηση με τον κ. Τζιτζικώστα ήταν ο βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ Θεοδόσης Κωνσταντινίδης, ο πρώην βουλευτής και επικεφαλής του συνδυασμού «Λαϊκή Συσπείρωση» στο Περιφερειακό Συμβούλιο Κ. Μακεδονίας Γιάννης Ζιώγας, ο περιφερειακός σύμβουλος Β. Ρέβας, καθώς και το μέλος της Κ.Ο. Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ Γιώργος Χαβατζάς.

Ο κ. Τζιτζικώστας από την πλευρά του ευχαρίστησε την αντιπροσωπία βουλευτών και εκπροσώπων του ΚΚΕ για τις προτάσεις και εξέφρασε τη θέληση του για αναβάθμιση αυτής της συνεργασίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.