Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014

ΣΕΙΡΑ ΟΜΙΛΙΩΝ/ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΛΥΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

thessbomb.blogspot.gr,22/01/2014

Ανακοίνωση Ροταριανού Ομίλου Θεσσαλονίκης:

Φίλες και φίλοι Ροταριανοί,
Πιστεύουμε πως συμφωνείτε ότι το μεγαλύτερο κοινωνικό, οικονομικό, κυκλοφοριακό, αλλά και ανθρωπιστικό ΠΡΟΒΛΗΜΑ της Θεσσαλονίκης μας είναι η καθυστέρηση επανεκκίνησης και ολοκλήρωσης της κατασκευής του σημαντικότερου έργου για την πόλη μας, ΤΟΥ ΜΕΤΡΟ.

Χρόνια ταλαιπωρείται η πόλη μας, κλείνουν επιχειρήσεις , απολύονται υπάλληλοι, μαραζώνει το τοπικό εμπόριο, επιδεινώνεται το κυκλοφοριακό πρόβλημα και αυξάνει υπέρμετρα και αδικαιολόγητα το κόστος, με αποτέλεσμα η κατασκευή του έργου που ΜΟΝΟ ΘΕΤΙΚΑ αποτελέσματα θα έχει η ολοκλήρωσή του για όλους μας και κυρίως για το μέλλον της Θεσσαλονίκης μας.

Ο Ροταριανός Όμιλος Θεσσαλονίκης παρακολουθεί με αγωνία και μεγάλο προβληματισμό, τα αδικαιολόγητα αλλά και επικίνδυνα παιχνίδια εις βάρος όλων των Θεσσαλονικέων και όχι μόνο…!

Αποφάσισε λοιπόν, να αναδείξει και να προβάλει ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΤΥΧΕΣ του τεράστιου αυτού έργου με κάθε νόμιμο μέσο, να ζητήσει από όλους τους υπεύθυνους να ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΝ, ώστε να λυθεί ΑΜΕΣΑ ο σύγχρονος ΓΟΡΔΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ του ΜΕΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ και να ξεκινήσει άμεσα η κατασκευή του.

Προς υλοποίηση της απόφασής του αυτής, ο Ρ.Ο.Θ. πραγματοποιεί σειρά Ομιλιών & Τοποθετήσεων των υπεύθυνων φορέων, ώστε τα χρήσιμα συμπεράσματα να κατατεθούν αρμοδίως και να ζητηθεί η ΑΜΕΣΗ λύση των προβλημάτων κατασκευής του ΜΕΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.

Σας καλούμε λοιπόν στην πρώτη ομιλία – τοποθέτηση του Πολιτικού Μηχανικού κ. Στράτου Σιμόπουλου, Γενικού Γραμματέα Δημοσίων Έργων του Υπουργείου Υποδομών – Μεταφορών και Δικτύων, που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΡΟΤΑΡΙΑΝΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ στις 28 Ιανουαρίου 2014, ημέρα Τρίτη και ώρα 21:00, με θέμα: «ΜΕΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ – ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΨΕΜΜΑΤΑ». Θα προβληθούν έγχρωμες διαφάνειες του έργου.

Θα ακολουθήσει στις 04.02.2014 ομιλία του Αντιδημάρχου Θεσσαλονίκης και μέλους του Δ.Σ. της «ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ» κ. Κωνσταντίνου Ζέρβα, Πολιτικού Μηχανικού, καθώς και άλλων εμπλεκόμενων φορέων. Στις ομιλίες – συζητήσεις για το μετρό θα προσκληθούν να καταθέσουν τις προτάσεις τους οι Πρόεδροι των Επιμελητηρίων κ.κ. Μιχ. Ζορπίδης (Πρόεδρος Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης), Παναγιώτης Παπαδόπουλος (Πρόεδρος Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης), καθώς και ο Πρόεδρος του Τεχνικού Επιμελητηρίου και ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης. Η παρουσία όλων κρίνεται απαραίτητη.

Με φιλικούς Ροταριανούς χαιρετισμούς
Για το Διοικητικό Συμβούλιο

          Ο Πρόεδρος                           Ο Γενικός Γραμματέας
Θεόδωρος Ε. Ασπασίδης                      Ηλίας Στεφανίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.