Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2015

ΣΕΑΒΕ: Άμεση λύση στο μετρό της Θεσσαλονίκης

voria.gr,24/02/2015

Καλεί τη νέα κυβέρνηση, «να δείξει τον απαιτούμενο σεβασμό στη Θεσσαλονίκη και να πάρει όλες εκείνες τις πρωτοβουλίες, ώστε να γίνει η πόλη μας «πρωτεύουσα» των Βαλκανίων».
Να εξετάσει και να δώσει μία άμεση λύση για να ξεμπλοκαριστεί το έργο τουμετρό της Θεσσαλονίκης καλεί την κυβέρνηση ο Σύνδεσμος Εμπορικών Αντιπροσώπων Β. Ελλάδος (ΣΕΑΒΕ).

«Το πιο αναπτυξιακό έργο της Θεσσαλονίκης έχει γίνει το μεγαλύτερο πρόβλημα της πόλης. Οι εργασίες στο μετρό έχουν σταματήσει από την 1η Δεκεμβρίου 2014 και ο χρόνος ολοκλήρωσης του, απομακρύνεται συνεχώς. Πρόκειται για ένα έργο που θα βελτιώσει την ποιότητα ζωής των Θεσσαλονικέων και θα δημιουργήσει χιλιάδες θέσεις εργασίας καθ’ όλη τη διάρκεια της κατασκευής του. Το μετρό θα αποτελέσει μία δεύτερη επιλογή, ως Μέσο Μαζικής Μεταφοράς για τους πολίτες, κάτι που επιβάλλεται για να έχουμε μία σύγχρονη και λειτουργική πόλη» αναφέρει ο ΣΕΑΒΕ σε ανακοίνωσή του.

Καλεί επίσης τη νέα κυβέρνηση, «να δείξει τον απαιτούμενο σεβασμό στη Θεσσαλονίκη και να πάρει όλες εκείνες τις πρωτοβουλίες, ώστε να γίνει η πόλη μας «πρωτεύουσα» των Βαλκανίων».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.