Δευτέρα 18 Μαΐου 2015

Δεν το βάζει κάτω για το Μετρό

gothess.gr,18/05/2015

Στις πλάτες του Δημάρχου οι τύχες του έργου - θρίλερ

Υπό τον υπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης Γιώργο Σταθάκη θα υπάρξει νέα σύσκεψη αύριο για το μετρό Θεσσαλονίκης.

Όπως ενημέρωσε ο Γ. Μπουτάρης στο δημοτικό συμβούλιο , θα υπάρξει συνάντηση για το Μετρό με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης να υπόσχεται πώς θα ενημερώσει άμεσα για τα αποτελέσματα της συνάντησης. " Έχει κακοφορμήσει η ιστορία του μέτρο. Ο δήμος εκτός από την άσκηση πίεσης δεν μπορεί να παρέμβει".

"Εκεί θα μας πει τι γίνεται πέρα από την φύλαξη των αρχαίων και με την φύλαξη των εργοταξίων" συμπλήρωσε.

Όσον αφορά το θέμα των αρχαιοτήτων στην Βενιζέλου ανέφερε πως έγινε μια χειρονομία καλής θέλησης από τον δήμο σε συμφωνία με το υπουργείο Πολιτισμού, ζητώντας αναβολή στο δικαστήριο της 5ης Μαϊου.

"Έχουμε ζητήσει να έρθει τρίτος εμπειρογνώμονας για τα αρχαία του μετρό" είπε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης ζητώντας από το δημοτικό συμβούλιο να υπερψηφίσει την πρόταση με το σώμα να την εγκρίνει κατά πλειοψηφία.

Οι συναντήσεις Μπουτάρη στην Αθήνα

Όπως ενημέρωσε ο Γ. Μπουτάρης το δημοτικό συμβούλιο, στην Αθήνα θα έχει συνάντηση με το ΤΑΙΠΕΔ για το παραλιακό μέτωπο, στο δημαρχείο Αθηνών για τα Ευρωπαϊκά προγράμματα, συνάντηση με την Θ. Φωτίου για θέματα κοινωνικής πολιτικής, με τον κ. Φωτάκη για ζητήματα Καινοτομίας, με τον κ. Σταθάκη για Μετρό και Λιμάνι και την Τετάρτη με τον υπουργό Παιδείας Τάσο Κουράκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.