Παρασκευή 22 Μαΐου 2015

Μηταφίδης: Η λύση του μετρό εξαρτάται από τη διαπραγμάτευση με τους δανειστές (video)

sirma.info,22/05/2015


Η απόφαση για τη συνέχιση του μετρό Θεσσαλονίκης εξαρτάται από την έκβαση της διαπραγμάτευση με τους δανειστές, υποστήριξε ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης Τριαντάφυλλος Μηταφίδης.


Ο βουλευτής παρευρέθηκε στην κατάθεση στεφάνου, με αφορμή την 52η επέτειο από τη δολοφονία του Γρηγόρη Λαμπράκη.

Σε δηλώσεις του, μετά τη λήξη της εκδήλωσης, υποστήριξε πως «η οποιαδήποτε πολιτική απόφαση που είναι αναγκαία για τη συνέχιση και την ολοκλήρωσή του, εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την έκβαση της σκληρής διαπραγμάτευσης που κάνει η κυβέρνηση με τους δανειστές της χώρας».

«Δεν μπορεί όμως αυτή η πόλη να εξακολουθεί να είναι όμηρος ενός έργου το οποίο έγινε κάτω από τις συνθήκες που όλοι ξέρετε, με αυτήν την απίστευτη «ελληνική» μέθοδο κατασκευής, και εν γνώσει του εγκλήματος που επρόκειτο να γίνει σε βάρος αυτής της πόλης», πρόσθεσε ο κ. Μηταφίδης.

Όπως υποστήριξε, το στοιχειώδες που έχει να κάνει η κυβέρνηση είναι «πρώτα πρώτα να αποκαταστήσει τις ζημιές που έχει προκαλέσει στους επαγγελματίες αυτής της πόλης, να γίνει ανάληψη των υποχρεώσεων και βέβαια να προχωρήσει στην ολοκλήρωση του έργου, γιατί δεν μπορεί η πόλη να είναι όμηρος του έργου».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

                             

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.