Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2015

Ν.Νυφούδης: ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (video)

sirma.info,13/09/2015

«Πραγματικές αλλαγές στη χώρα, στην οικονομία. Να παράξει, να προσφέρει δουλειές , να δημιουργήσει πλούτο για να λυθούν τα προβλήματα» τόνισε στο BEE CHANNEL ο Νίκος Νυφούδης.


Ο υποψήφιος βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης με το Ποτάμι πρόσθεσε ότι το κόμμα του πρέπει να είναι ο σημαντικός και ισχυρός τρίτος πόλος που θα λειτουργεί τόσο ανασταλτικά αλλά κυρίως ενισχυτικά για τις μεταρρυθμίσεις. Ζήτησε μάλιστα την επόμενη μέρα τα κόμματα να συνεργαστούν αποδοτικά.

Κατηγόρησε την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ότι έδειξε σαν να μην γνωρίζει τι σημαίνει επιχειρηματικότητα και μικρομεσαία επιχείρηση.

«Ο Στ. Θεοδωράκης κέρδισε τις εντυπώσεις στο ντιμπέιτ γιατί μίλησε ως κανονικός άνθρωπος» ανέφερε ο Νίκος Νυφούδης σχολιάζοντας πως «δεν προερχόμαστε από πολιτικά τζάκια, ούτε είμαστε γόνοι».

Ερωτώμενος για το Μετρό Θεσσαλονίκης ξεκαθάρισε πως » το έργο πρέπει απλά να τελειώσει» χαρακτηρίζοντάς το ως «θλιβερή ιστορία». «Να αξιοποιηθούν τα αρχαιολογικά μνημεία. Ένας ΟΑΣΘ δεν μπορεί να εξυπηρετήσει την πόλη» συμπλήρωσε ο υποψήφιος βουλευτής Β” Θεσσαλονίκης με το Ποτάμι Νίκος Νυφούδης.

                                  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.