Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2016

ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΛΑΦΑΖΑΝΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΜΕΤΡΟ ΚΑΙ ΔΕΗ (ΦΩΤΟ-VIDEO)

press724.gr,15/01/2015


Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται ο πρόεδρος της Λαϊκής Ενότητας Παναγιώτης Λαφαζάνης, έχοντας συνάντηση με εργαζομένους της ΔΕΗ, αλλά του Μετρό.


Ρεπορτάζ Κώστας Κόπτσιου

Αρχικά ο κ. Λαφαζάνης άκουσε τα αιτήματα των εργαζομένων της ΔΕΗ δηλώνοντας την πλήρη ταύτιση των απόψεών τους. Υπογράμμισε την ανάγκη για «δημόσια, ορθή κι ενιαία ΔΕΗ», χωρίς τις συμπληγάδες της ιδιωτικοποίησης, ενώ εξαπέλυσε βολές για τις υποχωρήσεις της κυβέρνησης. Παράλληλα μίλησε για την ανάγκη εξόδου από το ευρώ και τη δημιουργία εθνικού νομίσματος.

Από τη μεριά του ο Χάρης Κυπριανίδης πρόεδρος εργαζομένων στο Μετρό δήλωσε ότι περιμένουν και επίσημες ανακοινώσεις από το Υπουργείο για να ξεκινήσουν εργασίες από 1 Φεβρουαρίου και να μπορούν να τηρηθούν χρονοδιαγράμματα για την ολοκλήρωση του έργου το 2020.

Επίσης υπογράμμισε τον φόβο του ότι τελικά δεν θα υπάρξει υπογραφή της σύμβασης από το Υπουργείο και δεν θα γίνει έναρξη των έργων την 1η Φεβρουαρίου!

Από την Λαϊκή Ενότητα εκφράστηκε η ταύτιση των θέσεων και η στήριξη για εργασιακά δικαιώματα και κυρίως στη μάχη για την ολοκλήρωση του έργου, ρίχνοντας ευθύνες στην κυβέρνηση και τους αναδόχους.

Δείτε σχετικά βίντεο και φωτογραφίες:

                                 

                                 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.